onsdag, januari 22, 2014

Syrien - Den arabiska våren och kvinnorna

Nu startar förhandlingarna om fred mellan krigsherrarna i Syrien och förutsättningarna för framgång är obefintliga eftersom det just är krigsherrarna som gör upp utan att fredskvinnorna får vara med.
Det är en bisarr situation eftersom det är män som startar krig och kvinnorna får lida mest. SR - SvD -

Om kvinnorna i de muslimska länderna fick medmänskliga och demokratiska rättigheter till utbildning och politisk makt på exakt samma villkor som männen, skulle det inte behövas några fredskonferenser.Rebellerna kallar sig fredskämpar men är bara konkurrerande klanledare som vill skaffa sig ökad makt genom att skoningslöst mörda oskyldiga och försvarslösa barn, kvinnor och åldringar.


Sökning på Syrien visar att det samtidigt och i samma land (Schweiz) pågår förhandlingar om lösande av fundamentala samhällsproblem som egentligen kunde lösas med två Alexanderhugg.

1 - Ge kvinnorna i Me-Na-området politisk makt
2 - Avveckla den fria skuldsättningen för stater och hushåll

-

onsdag, januari 15, 2014

Majblomman 2014-2016

Klicka på bilderna så blir de större

Majblomman 2016
2016

2015 
2014 Årets färger är lime och cerise
Fördelningen av intäkterna
-
Alla majblommor
Pressrelease -
Hemsidan  -

måndag, januari 13, 2014

Nummerupplysning . se och andra skojare


Klicka på texterna så blir de större
Det här skojarföretaget driver en totalt värdelös sida med företagsinformation men de håller sig inom lagens ramar även om deras bondfångarmetoder är skurkaktiga.
Vore jag lika skrupelfri som de där skojarnissarna, skulle jag sätta ovanstående talong på massor med tjocka kuvert fyllda med information från andra bluffarfirmor men jag är för lat för att göra jobbet.
Det här är en förteckning över 200 skurkaktiga firmor.
Svensk Handel varnar för skojeriet och ändå går naiva företagare på bluffen

Det sista stycket borde få en normalbegåvad företagare att kasta skräpposten i papperskorgen

-

lördag, januari 11, 2014

Pastafarianismen del 2

Pastafarianismen är ett utmärkt referensobjekt att plocka fram i alla religionsdiskussioner även om det seriöst andliga perspektivet saknas vilket naturligtvis är avsikten.


Tidigare i bloggen om pastafarianismen


De ortodoxa religionsdebattörerna verkar helst vilja se det flygande spaghettimonstret i en kastrull med kokande vatten men fenomenet FSM har en stabil position.


Jag tar gärna på mig rollen som FSM-predikant trots att jag är troende kristen.
SR - KT -
-

fredag, januari 10, 2014

Knutby 10 år efter det senaste mordet

Revolvern som enligt polisen, domstolarna och Sara Svensson, i hennes händer dödade hennes vän Alexandra Fossmo.

Hon tror säkert på den historien eftersom hon sannolikt sköt ett skott mot Alexandras säng från några meters håll men det dödande skottet avlossades med absolut säkerhet bara från några centimeters håll.
Det är lika sannolikt att hon sköt Daniel Linde och det är med till visshet gränsande sannolikhet så att de ansvariga för planeringen av morden i Knutby, anlitade ett proffs för Alexandras avrättning eftersom de insåg att Sara kunde misslyckas.
Saras förvirrade redogörelse för hur mordvapnet anskaffades, tyder på att mordregissörerna dirigerade henne hela tiden och naturligtvis behövde hon psykiatrisk avprogrammering för att komma ur kristi-brud-psykosen, men de ytterst ansvariga för morden i Knutby åtalades aldrig ens.
Det är välkänt att sektmedlemmarna hade "en högt uppsatt polis" som kontaktperson i Uppsalas länspoliskontor. Dit kunde de ringa när som helst.

Det är också välkänt att sex var ett redskap i knutbysekten.

Det är dessutom välkänt att Göran Lindberg var länspolismästare vid tiden för morden i Knutby.
Mordvapnet som kom från Stockholmspolisens vapenbeslagsförråd, smältes ned innan det skulle undersökas och informatören som fixade fram vapnet från polislagret, dödförklarades dagen innan han skulle utredas.

Det vore intressant att utreda förhållandet mellan Karin Göthblad och Göran Lindberg. Göthblad var inblandad i minst sagt skumma narkotikabeslag på Gotland och hållhakar är effektiva mörkläggningsredskap.

Expressen har alltid haft en välvillig inställning till knutbysekten och en av deras stjärnreportrar deltog i sektens bibelundervisning.
Efter TV4-programmet med Rigmor Robert och Kristi bruds presstalesperson Peter Gembäck, blev tydligen Gembäck skogstokig och märkligt nog rapporterade Expressen om detta.

Jubileumsdagens pressuppmärksamhet: Dagen - SvD - UNT - SR - SvD -

▼Uppdatering 2014-10-23▼

Allt om Knutbysekten
-

torsdag, januari 09, 2014

Hederskultur - rasism och islamofobi


I morse triggades jag åter av att P1-morgon körde sin propagandasnyftare för den multikulturella tokvänstern.
Programlänk - Vill du höra fem minuters stolligheter från förvirrade socialistfeminister och ett klokt inlägg av Sakine Madon så ska du klicka på programartikelns blå pil.
Eftersom det enligt PK-folket, är rasism att fördöma den grottmänniskokultur som kallas hederskultur men som handlar om skamkultur, fortsätter jag med sågningar av multikultistollarnas försvar av skamsvinens traditioner.

Hjärntvättade män från islamdominerade länder med självpåtagen äganderätt till sina döttrar och hustrur, utmålas som offer i socialistkretsar och Rummets propagandister är bara ytterligare tecken på att de socialistiska feministerna har slagit knut på sig själva och nu går ut till försvar av kvinnoförtryckarna genom att dra rasistkortet.
På förekommen anledning visar jag mera av Sakine Madons skarpsynta omvärldsanalys. Klicka på texterna så blir de läsbara. Högerklicka och välj ny flik om du vill ha en webblänk
Sanna Rayman är en annan representant för det sunda förnuft som PK-folket försöker tysta. SvD -
Fortsättning följer
-

tisdag, januari 07, 2014

Politisk korrekthetI den politiskt korrekta miljö som råder på nyhetsredaktionerna och i regeringskansliet, är det tabu att tala klarspråk om sambandet mellan judarnas utsatthet och muslimerna.

Därför kom det som en skänk från ovan när nazisthuliganerna målade hakkors på stora moskén i Stockholm.

Detta nidingsdåd möjliggjorde den omfokusering som PK-folket behöver för att behålla sinnesfriden.

-

Fredens religion

Klicka på texten så blir den större
Kärlekens och fredens ideologi firar nya triumfer.
-

måndag, januari 06, 2014

Islam och nazismen


Jag avskyr islam och tycker synd om alla aningslösa muslimer som sitter fast i sina andliga tvångströjor. Därför gläds jag åt blommorna vid stora moskén i Stockholm.

Vandalisering av moskéer är exakt lika vidrigt som vandalisering av kyrkor!

Muslimerna har sannolikt ett mentalt hinder mot att analysera sambandet mellan islam och diktaturernas våld och förtryck i Mellanöstern och Nordafrika.

Om de kunde övervinna tvångstänkandet skulle moskéerna bli folktomma.

Hakkorsklottrande på byggnader som har andligt symboliskt värde för människor, är oförlåtliga nidingsdåd och det bästa straffet vore att klottersvinen fick sanera byggnaderna på annonserad dagtid.

Kommunismen, nazismen, islamismen, fascismen och PK-ismen är ideologier som borde ha varit utrotade för länge sedan och det finns starka ideologiska band mellan de fyra första .
PK-ismen är sannolikt ändå den farligaste!

Det var PK-isterna som lät fascismen, nazismen, kommunismen växa till starka statsbärande tankemönster och som nu upprepar misstagen med islamismen.

PK-dårarna bör ta en titt på alla länder som domineras av islam och begrunda sannolikheten för att det kommer att bli bättre i nästa land som tas över av islam.

Islam bryter ned den fria tanken som är förutsättningen för demokrati och mänskliga rättigheter.

Det motiverar ändå aldrig vandalisering av byggnader som hålls heliga av mina medmänniskor!

Dagen -1-2-3-4-
-

10 år efter det senaste mordet i Knutbysekten

Klicka på texten så blir den större. Högerklicka och välj ny fil så får du en webblänk till texten. Allt i artikeln stämmer med mina privatspaningar i bloggen ◄Klicka där!

Fakta om knutbymorden

Med en annan länspolismästare hade mordutredningen fått ett annat förlopp


-

lördag, januari 04, 2014

Antje Jackelén och åsiktsfriheten

Klicka på texten så blir den läsbar. Högerklicka och välj ny flik så får du en webblänk till artikeln.
Tidigare om Jackelén: Del 1 - Del 2 - Del 3 -

Vår grundlagsskyddade rätt att tänka, tycka och trycka fritt, verkar inte vara vår nyvalda ärkebiskops modell för det idealiska samhället.

Jag är centerpartist och demokrat som avskyr när Kyrkans ledare tar politisk ställning mot 10% av väljarkåren.

Jag avskyr också tanken på att vi snart har en ärkebiskop som inte tar ställning för Jesus som en bättre andlig förebild än Muhammed.

Att hon dessutom har muslimernas stridsrop som motto gör inte saken bättre.

"Jag tycker inte att det är okej att man kan gå ut i dagens Sverige och säga att "jag hatar islam och jag är stolt över det", sade Antje Jackelén.


Avgående ärkebiskopen delade ut en bok om islam som julgåva och den tillträdande jämställer Jesus med Muhammed.

Ett fåtal idiotiska uttalanden om Jackelén klassas som ett massivt näthat och biskop Eva Brunne kallar det för en "hatstorm i sociala medier".

Citat Bitte Assarmo "Mängder av svenskkyrkliga kristna har blivit djupt kränkta och frustrerade över den tillträdande ärkebiskopens ovilja att uttrycka sin mening om skillnaderna mellan Jesus och Mohammed, men mig veterligen har man inte ens berört detta. Tvärtom har man generellt pekat ut Jackeléns kritiker som en hord av hatare. En minst sagt märklig attityd hos skribenter som säger sig ha en inkluderande kristen tro."

Jag är troende kristen och sorgsen över att ärkebiskopsämbetet har blivit en megafon för partipolitiska åsikter!Kyrkans Tidning
Dagen
SvD - SvD 
Annika Borg
Lena Andersson
Klicka på texten så blir den större
Vår nyvalda ärkebiskop har redan skapat religiösa polariseringar som kanske kan neutraliseras genom många års energiskt arbete med att tydliggöra Kyrkans roll. -

fredag, januari 03, 2014

Kristendom, judendom och islam

Stockholms moské blev nedklottrad med hakkors under nyårshelgen.

Sofia Kyrka blev nedklottrad med hakkors och satanistiska symboler samtidigt.

Vilken händelse tror du fick rubriker?

Gravar rensas från symboler för kristendomen och judendomen vilket naturligtvis leder de politiskt korrekta till slutsatsen att det handlar om kopparstölder.

Alternativet är ju att misstänka någon för religiöst orienterad vandalism vilket är otänkbart för PK-folket om misstankarna därmed riktas mot kränkthetens folk.

Hur mycket koppar finns det i gravprydnaderna och varför avlägsnas de religiösa symbolerna? Det är tabubelagda frågor och medierna fokuserar hellre på vandalisering av moskéer vilket ges stora medierubriker medan gravskändning blir notiser när det handlar om kristnas och judars viloplatser. KT

Kyrkans Tidning har dock en nästan balanserad redovisning
Klicka på texterna så blir de läsbara.
Högerklicka och välj ny flik så får du en bildwebblänk.
-