onsdag, november 27, 2013

Lodjuren och riksdagsledamöterna

Väldigt många riksdagsledamöter är jägare och det återspeglas i rovdjurspolitiken.

Jag har stor respekt för Lena Ek i miljöpolitiken men när det kommer till jaktärenden träder jägarnas autonoma programmeringsscript in och tar över tankemaskineriet hos alla beslutsfattare och Lena ek är jägare vilket förklarar hennes ställningstaganden.

Klicka på texten så blir den läsbar. Allt i bloggen om lodjur
(högerklicka och välj öppna i ny flik så blir texten ännu större)

Enligt min ringa mening borde det inte få skjutas några lodjur alls!

Lodjuren håller efter de fästingbärande rådjuren som skövlar våra trädgårdar.

Jägareförbundet anser att rådjursstammen kraschar om inte lodjursstammen reduceras och jag ser inga nackdelar med det. Hellre lodjur än rådjur!

Pangpangfolket kan väl skjuta vildsvin i stället,men det kanske de inte vågar.

Naturen reglerar djurbestånden mycket bättre än vad människan ens kan drömma om att göra. Äter lodjuren för många harar och rådjur, minskar matutbudet och lodjuren föder färre ungar.

Detta är naturens villkor, men jägarstammen vill ta över ansvaret från naturen. När det naturliga urvalet får styra, blir det svängningar i populationerna och så ska det vara. Då uppkommer en perfekt balans över tid!

Jägarnas pangpangbehov måste underordnas naturens egen ordning!

Enligt min ringa mening bör jägarnas jaktlicenser begränsas till vildsvin och mårdhund, men det kanske inte är lika kul att skjuta djur som det är svårt att få korn på.

Jägarkåren tramsar om all skada varg och lodjur gör på tamdjursbeståndet.

Om man lyssnar till folk som bor i jaktområden, får man ett starkt intryck av att jägarna ljuger.

I själva verket är det löst springande jakthundar som tar kål på får, hundar och katter.

Jag blir mer och mer övertygad om att rovdjuren är naturens absolut minsta problem och att jägarna med sina lynniga hundar, är ett mycket större hot mot tamdjurens säkerhet, än alla rovdjur tillsammans.

En starkt reducerad jägarstam är enligt min ringa mening, lösningen på det eventuella rovdjursproblemet.
-

Thomas Quick - Sture Bergwall

När Quick-dramatiken var som störst, minns jag hur folk i min hemkommun Bollnäs, talade om galningen som alla var rädda för eftersom hans våldsamhet triggades av bagateller.

Numera framställs han av nyhetsredaktörerna i pressen, radion och televisionen, som en oskyldig ängel.

Nedanstående bild säger det mesta och det med rött inramade. är mina egna noteringar. Klicka på texterna så blir de läsbara. (högerklicka och välj ny flik så blir texten ännu större)


Tidigare i bloggen om fallet Quick

 SvD - SvD - SvT - SR - SvT - SvD - SvD -
-

lördag, november 23, 2013

Palmes politruker

Den socialdemokratiska överrepresentationen i myndigheter och förvaltningar, är en bomb som detonerar varje gång S förlorar regeringsmakten
Den sociala demokratin var något som gjorde landsfäder av Branting, Hansson och Erlander.

Sedan kom Palme och regeringsmakten överordnades den sociala demokratin. I stället skapades den socialdemokratiska aristokratin. Pålitliga politruker placerades ut i samhällsmaskineriet för skolning till viktiga ledarposter.

Det är troligt att Göran Persson förädlade det socialdemokratiska politruksystemet och såg till att de S-märkta generaldirektörerna försågs med pålitliga påläggskalvar som ska sträva efter att förhindra allt demokratiskt utvecklingsarbete som inte är S-märkt.

Mona Sahlin förstod nog inte hur politruksystemet fungerar och det gav de S-märkta verkscheferna och generaldirektörerna fritt spelrum att förstärka sina positioner
SvD  -  SvT  -

Socialdemokraterna har sedan Palmes tid konsekvent planterat politruker på samhällsadministrationens viktigaste poster. Därifrån kan de sabotera alla försök att rationalisera och effektivisera statsbyråkratin. Deras successionsordning med LO-dirigerade alte-kameraden-förordningar tar decennier att bryta.

Sveriges Radio och Sveriges television är infekterade av vänsterpolitikens allra sämsta idéer. Broderskapsrörelsen är infekterad av islamismen och socialdemokraterna är infekterade av maktprotektionism.

Enligt min ringa mening är kommunisterna och M(mm)P (miljö- mupp och muslimpartiet det största hotet mot socialdemokratins tillfrisknande och den känslan tror jag att jag delar med de flesta av socialdemokraternas lokala patrioter som jag har stor respekt för.

Socialdemokratin har utan tvekan banat vägen för den sociala demokrati som pajasen Juholt missbrukade i sin retorik när han försöker lura väljarna.-
På grund av att Socialdemokraterna ända sedan Olof Palmes tid har placerat S-märkta politruker på alla viktiga platser i samhällsmaskineriet, blir rättshaverier som Assange-affären möjliga.

S-märkta förhörsledarens samröre med S-märkta sextorpeder bekräftar bara bilden av ett samhälle som ruttnar inifrån på grund av alla S-märkta nyttiga idioter som sitter högt upp i rättsmaskineriet. Hur många länspolismästare är S-märkta? Jag tar bara två exempel. Den ena med omfattande sexualsadistiska perversiteter och den andra med vapenaffärer och skumma knarkaffärssamband i bagaget. Göran Lindberg S-märkt. Carin Götblad S-märkt. Nuvarande rikspolischef är sannolikt också S-märkt och han hade påtagliga problem med att förklara hur Göran Lindberg kunde få behålla sin trerumssvit i Polishögskolan flera år efter att han hade slutat som rektor där. Den trerummaren blev rena hallick-kontoret i Rikspolisstyrelsens lokaler.

Under mina 30 år i politikens tjänst har jag lärt känna hundratals kompetenta och sympatiska socialdemokrater som har blivit nära vänner, men då handlar det om hederliga kommunalpolitiker och inte om maffiapacket.
-

fredag, november 22, 2013

Margarin mot smör

Jag minns mycket väl ögonblicket då jag tog beslutet att aldrig äta margarin. Det var efter att ha sett en bild på margarinsmet utan färgmedel. Den grå sörjan är definitivt oaptitlig och med tanke på att smaklikheten med smör, är en syntetisk effekt av diverse mystiska kemikalier så borde margarinet bojkottas av alla med ett uns av hälsomedvetenhet.
Klicka på bilderna så blir de större
 Tillverkningsprocessen bör avskräcka de flesta.
 Vill du äta den här mackan?
Klicka på de här länkarna och läs mera SvD  -  Rikare liv  -  Matfusket  -
-

måndag, november 18, 2013

Hederskultur eller skamkultur?

Hederskultur, hedersvåld och hedersmord är vilseledande begrepp eftersom det handlar om skamsvin som ser systrar och döttrar som egendom att fritt förfoga över.

Det finns ingen heder att försvara för dessa hjärntvättade missfoster till bröder och fäder. Det finns bara skam som måste kompenseras!

De politiskt korrekta på nyhetsredaktionerna och i riksdagsbänkarna, går i försvarsläge varje gång som det blir uppenbart att vi har fått hit primitiva grottmänniskoliknande skamsvin från främst Mellanöstern och Nordafrika.
Klicka på bilderna så blir de större
Balkonknuffargrisarna som mördar systrar och döttrar, förstår inte att flickor förtjänar att behandlas som fullvärdiga medmänniskor.
 SR - SR - SvD -
Sorgligt nog verkar det vara svårt att lära skamsvinen att de ska ge flickorna samma frihet som de unnar sig själva. De förkrympta tankemaskinerna måste omprogrammeras helt enkelt.

-

lördag, november 16, 2013

Telefokus, Phonia och andra bondfångare

Jag fick ett telefonsamtal som inleddes med en massa fjäskande om hur jag mår och liknande floskler.

Sedan presenterade sig en ung man, som representant för Telia och när jag frågade om han verkligen ringde från Telia, svarade han undvikande med lite sluddrande om att Telefokus var representant för Telia.
Jag låtsades bli glad över att han ringde eftersom jag håller på med en utredning om ekonomisk brottslighet där företaget Telefokus dyker upp flera gånger.

Vad sade du? blev svaret.

Hör du dåligt eller förstår du dåligt frågade jag honom.

Ha en bra dag, avslutade han skrattande och tydligt generad över att ha blivit avslöjad. Klicka på bilderna så blir de större.
 Rekommendation: Svara aldrig med ordet "ja" när någon ringer och vill informera dig om telefonkostnader och elräkningar!

Platsannonser:
2013-11-14 - Phonia I Sverige AB
Företagssäljare av mobiltelefoner & laptops
Säljarjobb, Karlskrona
2013-10-24 - Phonia I Sverige AB
Innesäljare av mobiltelefoni, Fast + Provision
Säljarjobb, Malmö
2013-10-17 - Phonia I Sverige AB
Företagssäljare av mobiltelefoner & laptops
Säljarjobb, Karlskrona
2013-10-03 - Phonia I Sverige AB
Innesäljare av Mobilt Bredband, Fast + Provision
Säljarjobb, Göteborg
2013-09-25 - Phonia I Sverige AB
Företagssäljare av smartphones och laptops
Säljarjobb, Malmö
2013-09-19 - Phonia I Sverige AB
Företagssäljare av mobiltelefoner & laptops
Säljarjobb, Karlskrona
2013-08-22 - Phonia I Sverige AB
Företagssäljare av mobiltelefoner & laptops
Säljarjobb, Karlskrona
2013-07-25 - Phonia I Sverige AB
Företagssäljare av mobiltelefoner & laptops
Säljarjobb, Karlskrona
2013-07-10 - Phonia I Sverige AB
Innesäljare av mobiltelefoni, Fast + Provision
Säljarjobb, Göteborg
2013-06-12 - Phonia I Sverige AB
Innesäljare av mobiltelefoni, Fast + Provision
Säljarjobb, GöteborgEXEKUTIVA BEFATTNINGAR Phonia och Telefokus
Mohamad, Firas (f. 1982), VD


STYRELSE OCH ANDRA ÖVERVAKANDE BEFATTNINGAR
Lundfall, Kajsa Karin Helena (f. 1962), Ordinarie ledamot
Schönbeck, Robert (f. 1969), Suppleant


TILLSYNSBEFATTNINGAR
Ernst & Young Aktiebolag, Revisor
Nyberg, Nils Andreas (f. 1978), Huvudansvarig revisor


ÖVRIGA BEFATTNINGAR
Nuhi, Bajram (f. 1985), Extern firmatecknare
Nuhi, Imri (f. 1980), Extern firmatecknare
Persson, Daniel Vilhelm (f. 1979), Extern firmatecknare

Firmatecknare
Firman tecknas av styrelsen
Firman tecknas av en av
-Nuhi, Bajram
-Nuhi, Imri
-Persson, Daniel Vilhelm
i förening med
-Mohamad, Firas
Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman
beträffande löpande förvaltningsåtgärder
-

torsdag, november 14, 2013

Ostkakan hotad av pappersvändare

Pappersvändarna har för lite att göra och då måste de, för att rättfärdiga sina löner, hitta på nya förbud. SRP4
SvD - SvD - DN - SvT -
Ni som är kulturmedvetna, vet vad Obelix säger om den där sortens stollar.

-Nästa steg blir att pastörisera morötter, lök, potatis och palsternackor för att slippa jordbakterierna. Sedan följer tomater, äpplen och vinbär. Tänk på alla luftburna smittämnen. Till sist kommer pappersvändarna sannolikt att se om skogen kan pastöriseras så att lingonen och blåbären blir fria från rävbandmask.

Klicka på bilderna så blir de större.
-

söndag, november 03, 2013

Alla själars dag

Det är två speciella själars dag varje dag för mig och jag behöver ingen särskild dag för att minnas mitt barnbarn Jonny och min bror Anders. Däremot minns jag Anders begravning när min tillvaro kändes raserad. Jag såg framför mig alla gånger som Jonny och jag satt vid Anders köksbord och löste världsproblemen.

Nu när jag omges av så många underbara vänner tänker jag ofta på att de korsade min levnads stig enbart för att Jonny lämnade den och det känns tungt mitt i all glädje över den kärlek, värme och energi som vännerna ger mig.

Klicka på bilderna så blir de större

Om änglarna

Jag är gränslöst tacksam för den tid jag fick med Jonny och Anders
Allt om Jonny här
-