torsdag, januari 31, 2013

Uppdrag granskning om islam

I går kväll var det dags för ett återbesök hos imamerna för Uppdrag Granskning
Trots att UG-redaktionen mest påminner mig om träsktroll, måste jag erkänna att de åtminstone vågar antyda något om alla vidrigheter som förekommer i islam med tvångsmekanismer och dogmatisk acceptans av koranen som allenarådande levnadsmanual. Läs till exempel sura 9:5 så klarnar kanske en av terroristernas motivationsgrunder.
Det bör efter programmet vara uppenbart för de flesta att kvinnan inom islam, är en andra klassens medmänniska med begränsade frihetsvillkor. och jag erinrar om eskilstuna-imamen Leif Karlssons (Abd al Haqq Kielan) krönika i Paraplyprojektet samt alla idiotiska bönereglementen på islamguiden.

Dock finns det hopp om en positiv utveckling eftersom det dyker upp muslimska kvinnor som höjer rösten och vägrar att finna sig i patriarkatets härskartekniker i moskéerna
Huvudproblemet med islam i det civiliserade samhället, är att muslimerna har lyckats skapa begreppet islamofobi som ett rasistiskt inslag i debatten. Se markeringen ovanför. Eftersom Taqiyyah nämns i raden under, kommer en förklaring här

För det första så innebär fobi rädsla för något okänt och det är knappast okänt vad som händer i samtliga länder där islam dominerar samhället.

För det andra är muslimer ingen ras.

Trots dessa självklarheter har kränkthetens kör lyckats göra islamofobin till ett politiskt korrekt begrepp som gör att dagstidningsredaktionerna och Public Service befolkas av gummiryggar som vägrar att fokusera på islams vidrigheter.
'
För den som vill veta mera om villkoren för att islams gud ska acceptera bönerna, lägger jag in direktlänkar här -. här - här och här. Det vore komiskt om inte det vore för att en femtedel av Jordens befolkning är indoktrinerade till att tro på tokigheterna.

Vore det inte för att det skulle utlösa våldsamma hämndaktioner, skulle bönereglementet bli succé på en stå-upp-komiker-scen.

Uppdatering: Gudrun Schyman väljer att bortförklara islams kvinnosyn med sina standardfloskler.

Kommentar till FI-Shyman-

måndag, januari 28, 2013

Islamism är korantrogen islam.


Nazism, kommunism, PK-ism, fascism och islamism är de fem vidrigaste mentala virus som har drabbat mänskligheten.

Nazismen, kommunismen och fascismen har fäste hos ett fåtal knäppgökar i Sverige, men islamismen frodas på grund av PK-ismen.

Det är politiskt inkorrekt att ha negativa synpunkter på islam på varje större dagstidningsredaktion samt hos samhällsredaktionerna på Sveriges Radio och Sveriges Television.

Det enda undantaget är Svenska Dagbladet där det fortfarande finns tre rakryggade journalister.

I Sveriges Riksdag finns det, borträknat Sverigedemokraterna, bara Centerpartiets Staffan Danielsson som vågar tala klarspråk.

De flesta övriga utom de från V och MP, känner på sig att det är något fel på en ideologi som är fylld av tvång och kvinnoförtryck, men ingen vågar säga något eftersom det kan tolkas som strukturell rasism då de flesta muslimer kommer från Mellanöstern och Nordafrika. Svenska muslimer verkar vara mest kriminella unga män som konverterar för att de ser en möjlighet att leva ut sin radikala samhällssyn i en etablerad ideologi, samt kvinnor som har valt att leva med en muslim. (allt detta enligt min ringa mening och observation)

I dagstidningarna samt hos SR och SvT ältas det om islamister som med våld inför sharia och kvinnoförtryck i de områden de får makt över. Dessa islamister är helt enkelt bokstavstrogna muslimer som ser koranen som den enda lagboken.

Nyheter om islamister:  SR  -  SvT  -  SvD  -  DN  -  AB  -  Expressen  -

De politiskt korrekta vill begränsa vår grundlagsskyddade rätt att fritt tänka tycka och trycka.
DN och TV4 är de mest utstíckande svenska mediebaserna när det gäller reservationslöst islamkrameri. Därför var gårdagens ledarartikel i DN en oväntad ljusning. Kanske har redaktionen börjat inse hur verkligheten ser ut.

Här är artikeln som sannolikt snart blir censurerad av PK-eliten på DN
Klicka på texten så blir den läsbar.


-

söndag, januari 27, 2013

Särskrivning sprids epidemiskt


Klicka på bilderna så blir de större

Träsktrollen på redaktionerna hos Aftonbladet och Expressen har faktiskt börjat skärpa sig och antalet särskrivningar i medierna har minskat medan det finns en påtaglig ökning av tokigheterna i annonser av alla slag.

Tidigare i bloggen om särskrivning här

Allt om språket i bloggen här Särskilt vill jag rekommendera två inlägg det här och det här.

skrivihop.nu  -  
Sverige mot särskrivning  -  
Läs och mys►Fredrik Strage i DN

ÖB och verkligheten

Klicka på kartan så blir den större
Nu drar vänsterträskets rödvinsmurvlar igång löpsedelsrubrikerna igen när ÖB bekräftar den verklighet som alla med sund omvärldsanalys har insett från dagen då nedläggningen av regementen och flygflottiljer inleddes.

De flesta i riksdagen gör som de tre visa aporna och journalisterna begriper absolut ingenting.

Bo Pellnäs i Ystads Allehanda

"Vad ÖB aldrig berörde var däremot de verkligt hemliga uppgifterna. Hur mycket ammunition har vi? Hur många jaktrobotar finns det till våra Jas-flygplan? Hur många skadade klarar vi av att ta omhand, primäroperera och transportera till de fasta sjukhusen?"
Vi behöver inte längre en försvarsberedskap baserad på visionen om en invaderande armé med stridsvagnar och infanterister.

Vi behöver en försvarsberedskap som kan trygga informationssamhällets basfunktioner!

En eventuell fientlig invasion kommer att bestå av manipulerade kombinationer av ettor och nollor som sätter vår datakommunikation i obalans.


Självfallet behöver vi ändå en del traditionell försvarsmateriel och det räcker med tio toppmoderna ubåtar, 25 attackfartyg och 250 JAS Gripen samt ett effektivt luftvärn.

Till detta krävs ett topptrimmat hemvärn med modern attackutrustning, som i samarbete med FRA, SÄPO och en nationell polismyndighet, eliminerar de terrorister som dristar sig till att försöka skada oss med självmordsbombare och annat fyrverkeri.

SvD " Mycket talar för att försvarsbudgeten måste ökas och min analys är att den måste ökas mer om vi inte utvecklar ett närmare samarbete med andra nationer. Sverige har aldrig i modern tid varit mer beroende av sin omvärld för att försvara sig. Ändå blockeras en analys av den frågan i försvarsberedningen av både Moderaterna och Socialdemokraterna. Följden är att vi i stället med många små steg närmar oss Nato allt mer, men helt utan en öppen debatt, säger Staffan Danielsson."

SvD "Under flera år har Sverige inte haft en fungerande försvarsplanering alls, detta är ingen hemlighet. Försvarsplaneringen inleddes 2010 och är långt ifrån klar. Att Sverige inte klarar sitt försvar särskilt länge är uppenbart. Vad ÖB gjort är att han talat klartext och det irriterar säkert en och annan försvarspolitiker."

SvD "De enda markförband som kan spridas över hela landet är hemvärnet eller, som det nu heter, nationella skyddsstyrkorna på 22000 personer. Men dessa har endast lätt beväpning och saknar skyddade fordon.

– Hemvärnet skyddar viktiga anläggningar och infrastruktur, men de är inte operativt rörliga förband som har kapacitet att slå en angripare"

-

Palmemordet del fem


Olof Palme flankerad av regeringens två nyttiga idioter som energiskt saboterade alla möjligheter att analysera bakgrunden och gärningsmännen i Palmeutredningen

Sverigeidyllen med Regeringsvapnet symboliserande den officiella tryggheten. CIA symboliserande den verkliga tryggheten via NATO och Sovjetunionen symboliserande hotet. Klicka på bilden så blir den större.
CIA-spåret  -  

Några minnesvärda uttalanden efter palmemordet:

Hans Holmer: "Om sanningen om mordet på Olof Palme kommer fram, så kommer den att skaka Sverige i sina grundvalar"

Carl Lidbom "Det bästa för palmemordet vore att det aldrig blir uppklarat ”

Harry Schein: ”Det finns statskrafter som inte vill att mordet på Olof Palme klaras upp”

Anders Ferm: ”Svenska folket är inte moget att få veta sanningen”


Dagens löpsedel hos Aftonbladet


-

lördag, januari 26, 2013

Naturmorgon med Jenny Berntson Djurvall

Klicka på bilderna så blir de lite större
Alla som medverkar i radioprogrammet Naturmorgon förtjänar lovord, men för Jenny Berntson Djurvall är det svårt att finna tillräckliga ord. Hon har en förmåga att göra allt hon säger till fascinerande information.

Naturmorgon i Facebook

Allt i bloggen om Naturmorgon

Med ett behagligt röstläge som saknar motstycke och imponerande kunskaper lyckas hon kompensera för alla skräpprogram som Sveriges Radio producerar inom samhällsredaktionen. Några program som ofta är tummelplats för rödvinsvänsterträskets troll är Kaliber, Konflikt, Ring P1, Studio Ett och P1-morgon så det är tur att vi har Naturmorgon och Vetenskapsredaktionens alla bra program.

Det tramsigaste programmet med röster som skrapar i trumhinnorna, är Nordegren & Epstein
-

fredag, januari 25, 2013

Löfven på det sluttande planet


Jag vet inte vad skillnaden mellan stora och små intervjuer är men rödvinsfolket på SvT har tydligen bestämt var gränsen går.

Gränsen mellan stora och små S-ledare är dock knivskarp.

Efter Landsfadern Erlander kom skummisen Palme, korrumperade och korrumperande Carlsson, girigbuken Persson, Korkade Sahlin och pajasen Juholt.

Efter Juholt hoppades jag att stollan jämtin skulle ta över och det är sannolikt inte för sent ännu eftersom Löfven har givit ordet "parentes" ett nytt ansikte.

Löfven är en klassisk fackpamp som kanske går hem hos gråsossarna, men definitivt inte hos SSU-generationen som nog hellre ser Jämtins visioner som huvudrubriker  i partiprogrammet.

Könsneutrala toaletter, islamisering och holkar går hem hos ungsossarna även om de nog tänker på andra sorters holkar än vad Jämtin gör.

Löfvens krampartade försök att framstå som socialdemokratins universalgeni ger honom fyra pajastut av fem möjliga.
Moderaterna tog upp jobben som sossarna tappade och vann valet 2006.

Nu ska pampen Löfven försöka dra jobbkortet från gummiryggen Reinfeldt och det kan faktiskt gå vägen. Problemet är bara att det politiska pajkastandet inom jobbpropagandasfären är meningslöst. SvD

Väljarkåren har insett att de politiska ledarna struntar i väljarnas välbefinnande och bara vill ha deras stöd i valet.


Min kristallkula visar att Socialdemokraterna gör ytterligare ett katastrofval 2014.

Kulan visar också att Centerpartiet och Vänsterpartiet åker ut ur riksdagen medan Miljöpartiet och Sverigedemokraterna ökar rejält vilket gör det parlamentariska underlaget som ett gungfly.

Kulans siffror är lite vaga men det ser ut som att S och M får vardera cirka 27 procent medan SD och MP parkerar ungefär 12. KD och FP får mellan 5 och 6. V och C når 3. Resten får soffpartiet.
Då blir Löfven statsminster och tvingas ta in halvrören Piff & Puff från MP i regeringen medan riksdagsmajoriteten hela tiden kommer att bestämmas av järnrören från SD.


Det blir en explosiv parlamentarisk situation. Löfven kastas ut och Jämtin kastas in. Hon kan förhandla med SD och MP utan att förlora någon politisk trovärdighet eftersom hon aldrig har haft någon.
-

torsdag, januari 24, 2013

Centerpartiet och hoten

Här finns allt i bloggen om Centerpartiet

Här finns de tre senaste årens enmansbondeuppror från Centerextremisten

Dagens Nyheter har sedan minst 20 år, varit ett rött skynke för mig med den tilltagande politiska korrekthet som präglar allt i tidningen.

Därför är det glädjande att läsa artikeln som jag har kopierat in eftersom det finns risk för censurering på grund av några sanningar.


Klicka på artikeln så blir texten större DN
Läs de markerade texterna och tänk på stolligheterna om legitimerad polyamori som kanske var ett frieri till muslimernas tradition med fyra hustrur.
Jag ser hellre Centerpartiet utanför riksdagen än att idékommitténs stolligaste delar bereds plats i partiprogrammet.

De senaste tio åren har varit nyliberalernas lekstuga i Centerpartiet och nu är det hög tid att sätta ned stövelklackarna i myllan och kommendera halt!

Hit men inte längre!

En mandatperiod utanför riksdagen och en period med Löfven och hans socialdhimmikrater i regeringsposition, är kanske vad väljarkåren behöver för att vakna till.

Då kan någon med civilkurage ta över ledarrollen hos borgerligheten från gummiryggen Reinfeldt.

Enligt min ringa mening är Annie Lööf kompetent men hon måste skaka av sig de nyliberala stolligheterna och lyssna på Folkrörelsen.

För snart tre år sedan kom jag ut ur dunklet som Centerextremisten med det här inlägget och det gäller fortfarande.

Artiklar om Centerpartiets kris

SvD - SvD - SvD - SvD - SvD - SvD --

tisdag, januari 22, 2013

Köttskatt, Gnurglor och flummiga journalister


Klicka på bilden så blir den större

Jag har inte ätit nötkött i bit på flera år, men nötfärs köper jag så att jag alltid har i frysen till köttfärssås och chili con carne. Svenskt kötts frysta hamburgare finns också alltid i frysen så det blir cirka 10 kg nötkött som passerar mitt tarmkanalsystem varje år.

Fläskkött finns på menyn flera gånger per vecka så där handlar det nog om cirka 50 kg per år.

Andersson & Tillmans raka falukorv, varmkorvar och smaksatta grillkorvar innehåller också fläskkött och jag såg nu att det finns cirka 2 kg blandat A&T-utbud i frysen vilket kanske ökar fläskkonsumtionen till 60 kg per år.

Den mediestorm som har dragit igång beror på att smått vimsiga tjänstemän på Jordbruksverket publicerar tankar som inte är genomtänkta och definitivt inte stresstestade.

Det är nästan en parallell till Centerns idéförslag.

Alla visioner ska stresstestas mot Djävulens advokat innan våra rödvinsrusiga dagpressjournalister släpps in. 95 procent av dessa politiskt korrekta och flummiga stollar orkar aldrig göra en seriös källforskning vilket gör stresstester absolut nödvändiga.

Dessutom ska alla publiceringar föregås av marknadsanalys!

Vad vill marknaden veta och hur kan marknaden styras?

Om vi nu måste minska produktion och konsumtion av kött, blir mitt förslag att vi startar gnurgelfarmer.Om gnurglor (shmoos)

Gnurglor är ätbara varelser från Al Capps tecknade serie Knallhatten 


Gnurglan var bara ett av många fantasidjur som Al Capp hittade på och oftast var syftet att i satirisk form spegla någon del av samhället. För gnurglornas del handlar det om att dessa djur förökar sig asexuellt och snabbt, alltid är glada att stå till tjänst för människor, som underhållning och till och med som mat, och att de smakar jättegott när de är tillredda. De har inget skelett så inga delar av djuret går till spillo, ögonen blir perfekta som hängselknappar och morrhåren passar utmärkt som tandpetare. Med gnurglor i hela samhället, skulle ingen behöva arbeta mer. På det viset skulle gnurglorna, i satirisk form, bli slutet för underhållningsbranschen och livsmedelsmarknaden och därmed för kapitalismen och samhällsutvecklingen som helhet.

Medierektioner: Livsmendelsföretagen  -  Ekot  -  SvD  -  SvD  -  Affärsvärlden  -  Ekot  -  SvD  -
-

Nyamko Sabuni och Fadime Sahindal

Klicka på bilderna så går det att läsa texten
Jag hoppas att det inte finns något som helst samband med 12-årsminnet av Fadime Sahindals brutala öde och Nyamko Sabunis avsked från politiken.

Jag tar mig ändå friheten att påminna eftersom en hel rad av vidskeplighetens budbärare genom åren har anklagat Nyamko Sabuni för att gå den demokratiska civilisationens ärenden om än i förtäckta former. Sara Mohammad om Nyamko Sabuni

Muppar som Masoud Kamali och andra blådårar klarade inte av att en färgad person stod upp för FN-deklarationen om mänskliga rättigheter. De föredrar Kairodeklarationen.

Fadimes tal i riksdagen 2001-11-20

Jag hoppas också att Sabunis efterträdare ska visa ett starkt och okuvligt engagemang för opinonen mot skamsvinens ägandeanspråk på hustrur, systrar och döttrar.

-

måndag, januari 21, 2013

Träning vid 70 bast som Jerry Williams

Klicka på bilderna så blir de större
Erik Fernström, även känd som Jerry Williams ger träningstips för oss äldre och kanske köper jag boken men troligtvis inte. Jag kör min egen träningstaktik och har lyckats rätt hyfsat med den. Från fet 95-kilos kluns till skapligt vältränad 68-kilos klant på ett år.
Gummibandet är stommen i min träning tillsammans med gym två gånger i veckan och successivt ökad löpträning
Träningsprogrammet övanför fungerar lika bra med gummiband som med dragapparat och skisserna är bra.

Träning på gym är bra men det krävs en bra instruktör och det har jag.

Löpträningen under sommartid kräver bra skor och på vintern är det viktigt med bra greppmönster. Löpning på is är förkastligt även med dubbar.
Klart slut!
-

söndag, januari 20, 2013

Antikythera mechanism

Texten under bilderna skrev jag januari 2013. Nu i juni 2016 besöktes inlägget av ett hundratal läsare på några dagar så jag började söka nyheter om den antika analoga räknemaskinen. Massor kom upp men jag återger bara den här. Varför upptäckten plötsligt har blivit aktuell, lär visa sig.


Den antika kalkylatorn the Antikythera mechanism har blivit mycket uppmärksammad på senare tid trots att det är mer än 100 år sedan den hittades i ett skeppsvrak i havet utanför Grekland.

Från NASA: It was found at the bottom of the sea aboard an ancient Greek ship. Its seeming complexity has prompted decades of study, although some of its functions remained unknown. X-ray images of the device have confirmed the nature of the Antikythera mechanism, and discovered several surprising functions. The Antikythera mechanism has been discovered to be a mechanical computer of an accuracy thought impossible in 80 BC, when the ship that carried it sank. Such sophisticated technology was not thought to be developed by humanity for another 1,000 years. Its wheels and gears create a portable orrery of the sky that predicted star and planet locations as well as lunar and solar eclipses. The Antikythera mechanism, shown above, is 33 centimeters high and therefore similar in size to a large book.
De tre länkarna i texten från NASA går till olika informationssidor.

Centerpartiet och möjligheterna


Det är gott om tid till valet och nu handlar det bara om att hålla våra streetyuppies borta från rampljuset. Jag tror att Fredrik Federly är den som just nu gör störst skada för partiet. Han som startade en salladsbar och konkursade den för att bevisa problemet med att driva företag i syndikalistmaffians revir. Han blåste leverantörerna på pengar och det kan i alla fall inte jag förlåta. Sannolikt är han en av dem som driver på med vansinnesidéerna om fri invandring och månggifte.
Annie Lööf är inte bara den vackraste partiledare Sverige har haft, hon är kanske också den smartaste och nu är det dags att vara riktigt smart vilket innebär att lyssna på rörelsen mera än på glidarna från Stureplan.
-

Jag lovar att väljarkåren kommer med en trevlig belöning till Annie Lööf om hon inser att de genuina centervärderingarna måste upp på agendan igen.

För övrigt är det jag som är CenterextremistenSvD - Ekot - SvD -

fredag, januari 18, 2013