tisdag, januari 24, 2012

Opinion mot omskärelse av barn


Den här bloggen fylls vanligtvis med mina mer eller mindre väl underbyggda antaganden och påståenden, men det här inlägget innehåller mest viktiga citat från SvD

Citat:
Vi vill att alla barn skyddas mot icke-medicinskt motiverade ingrepp oavsett skälen för dessa ingrepp och oavsett i vilket kulturellt eller religiöst sammanhang barnet föds.

Detta är fullständigt kristallklart för alla fritt tänkande människor!

"Det är en märklig asymmetri att hävda att bortopererandet av en ”skinnbit” skulle vara betydelselöst för de små barn som den sitter på men avgörande för två världsreligioners vara eller icke vara. Men judendom och islam är naturligtvis oerhört mycket mer än omskärelsen av barn."


För vidskepliga programmerade medvetanden är barnmisshandel ett offer till Gud


"Det är också viktigt att i detta sammanhang synliggöra pojkar i muslimska familjer. Den överväldigande majoriteten av dem som omskärs har den bakgrunden."

Muhammeddyrkarna har så många tokigheter för sig så att det har samlats i ett speciellt inlägg här och i flera här

"Vi har med öppna ögon tagit ställning i vad som är en rättighetskonflikt mellan vuxnas rätt att använda små pojkars kroppar för religiösa manifestationer och pojkarnas kroppsliga integritet. I den konflikten har vi tagit ställning för barnets integritet."

Artikeln undertecknas av Staffan Bergström som är professor em, Internationell hälsa, Karolinska Institutet, Annika Borg som är teologie doktor, debattör och präst, Christer Sturmark som är ordförande förbundet Humanisterna och Bengt Westerberg som är före detta socialminister.

Tidigare i bloggen om de tokreligiösas barnmisshandel här
-

söndag, januari 22, 2012

Ständigt dessa socialdummokrater!

Klicka på bilderna så blir de större
Nu är det dags att leta en ny S-ledare igen!

När Ingvar Carlsson avgick ville Mona Sahlin bli Mååna med folket och talade oftast om sig själv som tredje person. Det kanske hade lyckats om hon inte varit en genuin fifflare som hade passat bäst i myglarmyndigheterna där alla kliar varandras ryggar och avslöjanden leder till karriäravancemang.

Mååna begrep aldrig det sofistikerade politruksystem som Olfof Palme byggde upp och som Ingvar Carlsson förvaltade. Hon trodde att en statsminister kunde fungera med pladderförmåga som främsta egenskap.

Göran Persson trodde att han kunde negligera politruksystemet och blev till sist trängd in i ett hörn.

Håkan Juholt insåg nog aldrig att han var statsministerkandidat och satsade på en stå-upp-komiker-strategi.

Dessa tre egofixerade S-märkta karriärister har slagit sönder det mygelsystem som Palme och Carlsson så skickligt byggde upp och nu reser sig Carin Jämtin ur S-pillrorna för att mala ned resterna till kompostråvara.
 Carin Jämtins mest kända meriter handlar om fågelholkar, könsneutrala toaletter och butlers i T-banan!

Jag ser fram emot en roande vårsäsong av S-åpaserien S-tollarna på S-veavägen 68. Förhoppningsvis får vi se utflyttning från LO-borgen och knaskansliet.

SvD om fyra av deltagarna i vårens politiska parodi.

Några medierektioner efter de senaste juholtarna:

SvD ”Socialdemokraternas kris bär inte Håkan Juholt skulden för. Den grundmurades av Göran Persson och Mona Sahlin och ett helt parti som började se regeringsmakten som viktigare än vad makten kunde användas till” -

SvD "Många av de socialdemokratiska väljarna har under de senaste månaderna flytt till soffan och Miljöpartiet – och även rakt över blockgränsen direkt till Moderaterna". -

Gråsossarna som makligt reste sig från soffan och släpade sig till vallokalerna för att stoppa i de valsedlar som de ser på som Ulf Ekman ser på Bibeln, stannar nog hemma under valet 2014.

SR Ekot om fallskärmar

SvD om jakten på en ny S-ledare

SvT Debatt med korkade Grönings, för en gångs skull klarögda omvärldsanalys. "Den totalitära maktstrukturen måste brytas. Socialdemokratin är ju trots allt ett folkrörelseparti. Människor måste få känna att deras röst har betydelse och förstå att partiets folkvalda faktiskt representerar dem och inte är sig själva nog. Idag är det nästan bara de förtroendevalda kvar i partiet, så när ledningen säger att politiken är förankrad handlar det alltid om de närmast sörjande".

SvD  om behovet av en enande efterföljare till Branting, Hansson och Erlander.

Sydsvenskan "Socialdemokraternas kris bär inte Håkan Juholt skulden för. Den grundmurades av Göran Persson och Mona Sahlin och ett helt parti som började se regeringsmakten som viktigare än vad makten kunde användas till" -

SvD om Juholts sista juholtare.

SvT Rapport om Juholts sista juholtare "Jag var Åsa Nisse. Jag skulle hålla mig till det. Men kontrasten roade mig, jag blev uppiggad av att se förvirringen".

SvD om svallvågorna efter Juholts magplask.

Uppdatering dagen efter:

Juholts egen uppfattning om misstagen i SvD, SvT och SR. Tillförordnad ordförande Jämtin om den närmaste tidens krisbehandling Länk.
SvD om kaoset  "Man kan samtala om politik med en tillförordnad partiledare, men kan inte driva politik som med en riktig partiledare. Det kan säkert bli en förlorad vår, men mindre förlorad än om kaoset hade fortsatt."

" Partiets politik har kommit i bakgrunden när fokuset i stället hamnat på det sviktande förtroendet till Håkan Juholt."

Det är på grund av att S saknar
politik som fokus har skiftat!

SvD om hur Lag Juholt nog blir utröstade ur S-åpan.
SvD om hur Juholt fick silkessnöret.
Wiki om en otidsenlig ideologi

Uppdatering 23/1
SvT - SR - SvD - SR -
Uppdatering 24/1 - Klicka på ledarartikeln och läs om hur socialdemokraterna har tappat sin grundideologi.

-

fredag, januari 20, 2012

10 år sedan Fadime Sahindal mördades av sin pappa


▲Pela▲ och ▼Fadime▼


För tio år sedan i morgon, mördades Fadime Sahindal av sin far för att hon hade "fel" pojkvän.

24/6 1999 mördades Pela Atroshi av sin pappa. Massor med unga flickor lever i skräck för att bli mördade av pappor och bröder.

De lever ännu i Sverige, men hur länge till?

Felaktigt kallas grottmänniskotraditionen "hederskultur" men det borde heta "skamkultur" för det handlar om skam när svartmuskiga lågpannade mänskliga missfoster dödar sina barn för att de inte lyder order.

Politikerna på vänsterkanten, kallar kritik mot grottmänniskotraditionerna för rasism och hets mot folkgrupp.

Den kultur som tillåter pappor och bröder att döda döttrar och systrar för att de inte lyder order, ska kallas skamkultur och inget annat.

Skammens bödlar har ingen heder att försvara!

De är bara patetiska ynkryggar utan makt över andra än de försvarslösa unga flickorna!


Allt i bloggen om skamsvinen och deras döttrar här
Allt i bloggen om Pela och Fadime finns här

Besök Hemsidan Där finns massor med information om Pela och Fadime och den grottmänniskokultur som tillåter pappor och bröder att döda döttrar och systrar som inte lyder order.

Här intervjuas Fadime i Sveriges Radios "Människor och Tro" några dagar innan hennes pappa mördade henne.

Medierna om minnet av alla unga flickor som plågas av hjärntvättade idioter:  SvD  -  UNT  -  Sydsvenskan  -

Sammanfattning i Sveriges Radio  -  SR P1-Morgon  -  SR Ekot  -  GP  -  SvT Rapport  -

Fryshusets minnesdag
Klicka på Enköpingspostens ledare och läs noggrant!

Uppdatering på tioårsdagen av Fadimes död
Ekot - SvT Debatt -
-

lördag, januari 14, 2012

VSK Västerås mot Broberg Söderhamn i dag

Klicka på bilderna så blir de större

En poäng i dag känns som ett nederlag
Bandy är den enda bollsport där det är acceptabelt
att fler än fyra spelare kämpar om samma boll.
0-0


▲2-0 / ▼3-2
VSK leder fortfarande men det var en bedrövlig andra
halvlek i dag vilket gav Broberg en poäng helt i onödan.

Matchkommentarer

▼Grundkurs i bandy▼

Klicka och läs!
-

fredag, januari 13, 2012

Fredagen den trettonde

Klicka på bilden så blir den större
Elva timmar har gått av fredagen den trettonde och ännu har inget särskilt hänt så jag pausar och återkommer vid slutet av dagen med en fullständig rapport.

Äldre inlägg om fredag 13

Tills dess några observationer
Socialstyrelsen - Statistik - DN - Fortsättning följer

Uppdatering 14/1. Det blev en olycksfri fredag för mig i alla fall.
-

onsdag, januari 11, 2012

En onsdag att reflektera över

Vissa dagar undrar jag allvarligt över vad
jag sysslar med och vart jag är på väg

Klicka på bilderna så blir de större och

vill du se mera av denne fantastiske 
bildkonstnärs arbete ska du klicka

här - här och här.

Många vägar finns det men hur hitta rätt?
Tänk om man enkelt kunde bygga sin
egen väg precis där man vill ha den

Inget händer i dag för ovanlighetens skull. Ett besök i Träningslokalen bekräftar att kroppen är i hyfsad kondition och det är bra med en dag där tankarna tillåts flyta fritt.

En fantastisk givande verksamhet de senaste åtta månaderna kanske bör avslutas och jag letar efter nya utmaningar.

Det var länge sedan jag retade upp mig efter att ha skummat nyhetsflödet så det får bli en kort inledning på mitt återvändande till vardagen.

De senaste dagarnas hysteri omkring "den kvarlämnade gossen", ser ut att utmynna i en bagatell, men det är väldigt bra med fokus på föräldrars galna krav på barnens idrottsprestationer.

Svenska medborgare med irakiskt ursprung verkar ha pass med en benägenhet att bli borttappade och väldigt många irakier tar sig till Sverige med falska pass. Koppling. Dessa invandrare betalar enorma summor för att få komma till ett land där de försörjs av staten utan krav på motprestation och får en kalldusch när verkligheten uppenbaras.

Passen som används kommer från slarvputtar som "tappar bort" sina pass en gång i månaden och frågan är om inte deras pass helt enkelt ska dras in och medborgarskapet omprövas. SvD.

Totalkostnaden för invandring granskas i SvD med förväntat resultat, men frågan är hur resultatet skulle bli om fokus sattes på enbart invandrare från Irak, Somalia och Afghanistan.

Geléryggen Reinfeldts blindstyren har dragit slutsatser som tyder på att de har tappat verklighetskontakten, men de kommer att tvingas tänka om när kriminaliteten i storstadsförorterna inte längre kan maskeras som resultat av oförskyllt utanförskap. Den kriminaliteten finns inte med i kostnadsberäkningen.

Slutligen hotar spagettifolket hela Eurozonens överlevnad.

En bra dag att begrunda verkligheten.
-

torsdag, januari 05, 2012

Omskärelse på barn är övergrepp och kroppsstympning!

Debatten om omskärelse på barn i Sverige tystas alltid ned av politiskt korrekta ynkryggar bland politiker och journalister.

Det gick bra så länge det bara handlade om judarna eftersom de är lovligt byte, men när muslimerna blev många i landet och det blev farligt att kritisera religiös galenskap, tystnade debatten.

Märkligt nog tas diskussionen i Svenska Kyrkans tidning, men där är Annika Borg ensam på barrikaderna för kampen mot kroppsstympning på barn. Artikel.

Mot hennes förnuftsresonemang argumenterar bland andra  prästerna Magnus Zetterholm och Anders Runesson. Vad som stör deras världsbild är oklart eftersom deras debattinlägg bara kan kallas förvirrat trams.

Citat ur artikeln:

"Att ha barnet i centrum har inte präglat synsättet hos dem som argumenterat för omskärelse av spädbarn och småpojkar. Det är den vuxne och gruppen som är i fokus, eller traditionen och historien."


"Att hålla fast barn och tillfoga dem smärta utan att det föreligger medicinska skäl är inte förenligt med barnkonventionen."

Detta begriper alla utom de som är hjärntvättade
av uråldriga tokreligiösa dogmer från Mellanöstern!

Den som misshandlar barn på det sätt som
kroppsstympningen innebär,
begår brott
mot lagen, barnkonventionen och
mot mänskligheten!

Uppföljning SvD - Annika Borgs blogg -
En annan debattör som försvarar barnmisshandeln är Göran Rosenberg. Han menar att ett förbud mot den aktuella barnmisshandeln innebär ett religionsförbud.

En religion som förespråkar barnmisshandel, kanske bör beläggas med restriktioner.

Uppdatering 9/1-2012
-

tisdag, januari 03, 2012

Ständigt dessa socialdemokrater

Klicka på texten så blir den läsbar

Enfaldiga Mona Sahlin körde sin gråtmilda offerretorik med jämmer och elände om en "Mosa-Mona-kampanj", utan att någonsin förstå den publicistiska dynamik som häftas vid en inflytelserik opinionsbildare.

All som lades henne till last, kunde spåras tillbaka till hennes ständiga tillkortakommanden. Ett löjeväckande uppträdande parat med en egotrippad nonchalans inför de villkor som råder för gräsrötterna, fällde henne fullständigt självförvållat.

Monas enfald var startskottet för det sympatiras som hennes efterträdare har konserverat med sina juholtare.

Håkan Juholt verkar vara helt omedveten om att seriösa väljare och journalister ser till budskapens innehåll hellre än till det jovialiska och lättsinniga framförande som har blivit signum för Oskarshamnsclownen.

De närmaste åren kommer att placera socialdemokratin där den hör hemma och Miljöpartiet kommer att framstå som det enda alternativet för vänsterväljare med en hyfsat sund omvärldsanalys.
Juholts tramsiga trolleriförsök med substansbefriade nya transfereringsidéer lurar bara gråsossar med samma finansiella okunnighet som pajaserna Juholt och Weidelich.

Godis och paraplyer som skydd mot verkligheten kanske går hem i P.I.G.S.-länderna och sanningen är att Sverige med socialdemokratiskt styre
skulle hamna bland krisländerna.

SvD  -  Rapport  -  P1-morgon  -  SvD  -  SvD om Juholtarna  -

Uppdatering: Det finns dom som vill ha Juholt kvar enligt en kommentar och de har ju helt rätt! Klicklänk
-

måndag, januari 02, 2012

Att kritisera religion kan vara farligt

Bildens symbolik är övertydlig och där visas de fyra farliga ismerna. Kristendomen saknas eftersom det handlar om Sverige och här har kristendomens tunga ok över samhället lyfts till förmån för demokrati och rätten att fritt tänka, tycka och trycka.

Kommunismen och nazismen var bara för sextio år sedan allvarliga hot mot vår trygghet och frihet. Numera är den politiska korrektheten (PK-ismen) den farligaste ismen eftersom den skyddar de bisarra påbuden i tvångsideologin islam.

Det är inte politiskt korrekt att tala om de brutala inslagen i den livsmanual som formar det dagliga livet för en halv miljard människor i Sverige.


Min dagstidning Enköpingsposten är det enda tryckta medium som vågar belysa en vidrig verklighet där vi alla, från statministern till chefredaktörerna och ärkebiskopen, konsekvent lägger tystnadens smutsiga täcke över en sanning som bör tänkas, sägas och tryckas.

Klicka på texten, läs och tänk till!

Det är politiskt korrekt att kritisera och driva med kristendomen, men att driva med eller kritisera islam är förenat med livsfara.

Det är en sanning som bör diskuteras i alla medier!

Jag tar mig friheten att visa en sida som konsekvent driver med makthavarna. Zipperfish ryter till när politikerna och journalisterna kryper i mentalt slaveri.

Klicklänk
-