onsdag, maj 25, 2011

Dagsläget för Flynano och Smite

▼Klicka och ta del av dagens googling på Flynano▼

Efter att det svenska projektet Smite lyckades fånga intresse hos lättlurade bidragsgivare, var det väldigt många googlare som hamnade i min blogg och nu gäller detta för det finska projektet Flynano.

Jag har skrivit tre olika inlägg i tre olika bloggar och de ligger i dag tillsammans med Flynanos egen sida på de fyra första platserna hos Google.

Stort intresse alltså, men en googling på nyheter om Flynano, visar att intresset från flygets seriösa aktörer är mycket lågt.

Intressant fortsättning följer. Tills dess kan du finna allt i bloggen om projekten HÄR.

Bluffmeddelande från Vehiconomics för snart två år sedan


-

Towel Day 2011 - 42 - H2G2 Hitchiker's Guide to the Galaxy

Klicka på bilderna så blir de större
Det är Towel Day i dag och en fullständig förklaring till varför du ska bära
en handduk, finns
här. Det är baksidan på tröjan som jag har på mig nu.
Bakgrunden är en fråga som människornas representanter ställer till superkollosalmegadatorn Djupa Tanken. "Vad är meningen med livet Universum och allt?" löd frågan och det tog många många tusen år för datorn att komma på svaret som blev 42 av det enkla skälet att frågan var felställd.
Väldigt central i storyn som spektaklet baseras på, är den lilla apparat som heter "Hitchhiker's Guide to the Galaxy" - förkortat till H2G2. Läs böckerna och se filmerna så får du förklaringen till att jag och miljoner andra är nästan besatta av H2G2.
Överst handduken och tröjans framsida. Underst tröjans klickbara baksida.
När du har läst böckerna vet du att jorden i själva verket är en databehandlingsapparat som programmeras av små vita möss.

Du kommer också att lära känna Vogonerna vars poesi har oanad kraft.

Du får även förklaringen till varför delfinernas avskedshälsning blev "So Long, and Thanks for All the Fish" när de lämnade jorden sekunderna före förintelsen då galaxbulldosers fixade till en galaktisk motorväg genom att helt enkelt eliminera hindret Tellus.

De viktigaste svaren på de viktigaste frågorna finner du HÄR!
Mera om firandet
Klicka på rubriken för att läsa i Wiki om Towel Day. Klicka HÄR för att läsa allt i bloggen som kan relateras till 42.

Kort sammanfattning av en jäkla massa bokstäver som DNA (Douglas Noel Adams) plitade i hop i världens enda trilogi i fem delar:

"Det börjar med en torsdag.

En flicka sitter på ett café i Rickmansworth och kommer på vad som hela tiden har gått snett med Jorden. Planeten skulle kunna bli ett trevligt ställe att bo på, denna gång utan att behöva spika upp någon på ett träd (Jesus, alltså). Men historien handlar inte om henne, utan om en bok. En bok som är både billigare och bättre än Encyklopedia Galactica, och med TA DET LUGNT skrivna i stora, vänliga bokstäver på omslaget. Liftarens Guide till Galaxen.

Den ser ut som en lite större miniräknare, en skärm som är ca 10x10 cm stor, och den har ett hundratal små, platta tangenter. Den hade publicerats i micro-sub-mesonkomponent, för hade den blivit tryckt i vanlig bokform skulle en interstellär liftare behövt flera otympliga byggnader att bära omkring den i.

Det börjar med ett fyrkantigt, fult tegelhus på landsbygden. I det bor Arthur Dent. Han hade bott där i ca tre år, sedan han flyttat från London. Arthur är omkring 30 år, lång, mörk och aldrig tillfreds med sig själv. Han arbetar på den lokala radiostationen, och inte i reklambranschen som alla andra.

Denna speciella torsdagmorgon vill Mr. L. Prosser riva Arthurs hus och bygga en motorled istället. Mr. L. Prosser är en kolbaserad, tvåbent livsform i 40-årsåldern, fet, pussig och i kommunal tjänst. Han är även ättling i rakt nedstigande led till Ginghis Kahn, fast det syns inte. Han har för övrigt en viss förkärlek för små pälsmössor. I protest mot att huset ska rivas lägger sig Arthur ned i gyttjan, i morgonrock, framför de gula bulldozrarna.

Det är då Ford Prefect dyker upp. Ford kommer inte alls från Guildford, som han brukar hävda, utaan från en planet i närheten av Betelgeuse. Han hade kommit till Jorden 15 år tidigare, som faktasamlare åt Guiden. Nu låtsas han vara en arbetslös skådespelare istället, och försöker smälta in i jordsamhället. Han är inte uppseendeväckande lång, ser bra ut (men inte för bra), och han har stripigt, rödblont, tillbakakammat hår. Ansiktshuden tycks strama bakåt, han blinkar inte tillräckligt ofta, leendet är en aning för brett, han är underlig i allmänhet med en del udda vanor.

Efter att ha dragit med Arthur till Hästen och Stallknekten (den lokala puben), utplånas Jorden av de illasinnade vogonerna. Vogonerna är gröna och åker i gula rymdskepp, som ser koagulerade och inte konstruerade ut. Vogonkaptenen Prostetnic Vogon Jeltz är ingen vacker syn - ens för andra vogoner. En starkt böjd näsa sticker ut en bra bit framför en grisaktig panna, och han är grön. När vogonerna för första gången kravlat sig upp ur de trögflytande vogsfäriska haven, var det som om evolutionens krafter bara hade gett upp och vänt sig bort i avsky. Vogonerna kunde klara sig utan det naturen hade nekat dem, ända tlls de själva hade kunnat bättra på de värsta anatomiska olägenheterna med kirurgi. På något sätt lärde de sig hur man reser i rymden och gjorde sina vogonpengar till galaktisk hårdvaluta. Vogonerna har anställt dentrasser som kökspersonal på långdistansskeppen. Dentrasserna är bråkiga matvrak som hatar vogoner, men älskar deras pengar, och den enda vogon de vill se är en retad vogon. Det var dentrasserna som plockade upp Ford och Arthur innan Jorden sprängdes, bara för att det skulle reta vogonerna, så klart. Guiden varnar: Tillåt under inga förhållanden en vogon att läsa poesi för dig. Ändå är vogonpoesi bara den tredje värsta i hela Universum...

Givetvis får både Arthur och Ford en dos av den innan de slängs ut i rymden, och blir upphämtade av Hjärtat av Guld. Hjärtat av Guld är ett rymdskepp som ser ut som en vit sportsko, och som drivs av den Oändliga Osannolikhetsdriften.

Ombord på skeppet finns Jordkvinnan Tricia Trillian MacMillan och galaxens president Zaphod Beeblebrox. Trillian är slank, mörk, humanoid, och har långt, lockigt hår, fyllig mun, en intressant knopp till näsa och löjligt bruna ögon. När vi först får höra talas om henne är hon klädd i en lång, böljande sidenklänning med en röd huvudduk knutet på ett speciellt sätt. Hon ser kort sagt arabisk ut. Zaphod är Fords halvkusin från Betelgeuse 5. Han beskrivs som en äventyrare, f.d. hippie, vällusting (kriminell? - mycket troligt), manisk linslus och fullkomligt väck. Jopp-Hej-Di, den trippelbröstade horan på Eroticon 6, beskrev honom en gång som en Explosion (eg. the best bang since the Big One), och hans hjärnvårdsspecialst Gag Halfrunt hävdar att han är en heftik snuppe. Store Z har för sjunde gången blivit vald till Den Sämst Klädda Tänkande Varelsen I Det Kända Universum. Han är i stort sett humanoid, bortsett från det extra huvudet och den tredje armen, han har ljust, rufsigt hår, blå ögon och är ständigt orakad. Han stjäl Hjärtat av Guld på sin 200:e födelsedag. Ombord på detta märkliga skepp finns även skeppsdatorn Eddie, en glad försäljaraktig typ, och den manodepressiva roboten Marvin.

Marvin hatar alla dumma humanoider och alla andra livsformer också, för den delen. Han är resultatet av Sirius Cybernetics Corporations RMP-Special-projekt (RMP = Riktiga Människo-Personligheter). Marvin är en prototyp. Han klagar serien igenom på att han har hemska smärtor i dioderna på vänster sida, och att ingen lyssnar på honom och byter ut dem. Marvin är en silvrig plåtgubbe med röda, triangulära ögon. Tillsammans är de på väg till Hästhuvudnebulosan för att leta efter den legendariska planeten Magrathea. Efter att nästan blivit nedskjutna av ett fem miljoner år gammalt försvarssystem, landar de på planeten.

Arthur träffar på Slartibartfast när resten av gänget går på upptäcktsfärd inne i Magrathea. Slartibartfast är en gammal planetarkitekt med förkärlek för fjordar. Han fick pris för Norge, för övrigt. Slartibartfast visar en Sens-O-Tape-inspelning (en slags film), där vi får reda på att svaret till den Stora Frågan om Livet, Universum och Allting är 42. Det tog bara 7,5 miljoner år för Djupa Tanken - den näst bästa datorn i universums historia - att lura ut det. Vi har bara aldrig känt till den rätta frågan. Djupa Tanken kan inte räkna ut Frågan, så han designar den bästa datorn i hela universums historia: Jorden. Jorden byggs på Magrathea, som en gång var rikt p.g.a. en lukrativ planetbyggarindustri, men Jorden förstörs fem minuter innan den tänkt färdigt. Två vita möss (som Trillian haft med sig hemifrån) visar sig från sin rätta sida och vill ha Arthurs hjärna, som kan innehålla Frågan. Sällskapet flyr tillbaka till Hjärtat av Guld, och bestämmer sig för att åka till Milliways - Restaurangen vid Slutet av Universum - men resan är lång...

♥♦♣♠
-

tisdag, maj 24, 2011

Förbannade tisdagar!

Klicka på bilden så blir den större
Klockan 18.00 24/5 2011

-

lördag, maj 21, 2011

Fågelbad

Klicka på bilderna så blir de större
Kan inte den där illbattingen sluta stänka vatten på oss så ger vi igen
Soltorkning är kraftigt underskattat

De här bilderna togs för nästan två år sedan, men skådespelet upprepas gång på gång utan att jag är beredd med kameran för att filma fåglarnas muntra lek.

Fågelbadkaret är ett gammalt framkallningskar som tyvärr har slitits ut av större fåglar, men det är ersatt av ett fixeringskar i gult och det duger lika bra för mina små vänner.

Småfåglarnas lek är underhållande men det är en annan roande scen som upprepas nu i vår.

Det börjar med att en kaja sätter sig för att dricka vatten. Snart kommer ytterligare en kaja och de sitter till bords på varsin sida av karet ömsom drickande, ömsom gnidande näbbarna mot trävirket.

Efter en stund kommer en skata som närmar sig vattenkällan försiktigt och det verkar som att kajorna inte låtsas se skatan, men plötsligt attackerar de samtidigt och jagar iväg den törstiga gästen.

Sedan bevakar de sitt revir och varje gång skatan flyger nära, anfaller de i luften och hackar offret i nacken, men det ser faktiskt ut att vara en lek som upprepas länge innan de ger sig.

Bilder från Google på fågelbadkar här
-

torsdag, maj 19, 2011

Mörk materia - Mörk energi - mörkt flöde

Klicka på bilden som illustrerar mörk materia enligt The Astronomist

En annan klickbar teroriillustrationTidigare i bloggen om ämnet här  och  här

Min käpphäst om att kosmologerna egentligen bara tävlar med varandra om att vara bäst på vilda gissningar, kanske snart blir accepterad så att genierna kan ägna sig åt verifierbar forskning.

Citat Vetandets värld 18/5 2011. Klicka på lyssningsknappen överst och njut!
-
"Nittiofem procent av all materia är osynlig. Partiklar kan vara överallt samtidigt. Allt sker av en slump. Vetandets värld i dag närmar sig kvantmekanikens och partikelfysikens gåtor utifrån ett kunskapsteoretiskt perspektiv med hjälp av tre filosofer. Hur ska vi förstå begrepp som mörk materia, mörk energi, sannolikhetsfält och partikeldualism?

Forskarna menar att vi är på väg mot ett paradigmskifte där vi måste skriva om verklighetens bok helt och hållet.
– Ja, jag tror att vi är nära ett paradigmskifte, säger filosofen Karl-Erik Edris.
– Vår världsbild måste bli helt annorlunda, säger filosofen Kaj Börge Hansen som är docent i teoretisk filosofi med logik, matematik och grunden för fysiken som huvudsakliga forskningsområden.

Kaj Börge Hansens doktorsavhandling rör just grunderna för kvantmekaniken där han presenterar helt nya idéer om verkligheten och kvantmekaniken. Bland annat menar Kaj Börge Hansen tid och rum visserligen existerar, men att de är underordnade entiteter till någonting större, nämligen funktioner.

– Teorierna om mörk materia och mörk energi antyder också att det är någonting bristfälligt i standardmodellen, säger filosofiprofessor Lars-Göran Johansson. Vi måste byta grundläggande föreställningar om vad som finns och vilka begrepp vi ska ha.  Man ska inte säga "Vad var det jag sade", men jag gör det i alla fall

Detta är andra delen av två om det senaste inom partikelfysiken. Det första programmet hittar du här: Materien – ett sprakande inferno av energier

Nu har genierna konstruerat en mackapär AMS 02 som ska kunna upptäcka mörk materia i rymden, men de har glömt att det som inte kan reflektara ljus eller andra vågor/strålning, inte kan upptäckas. NASA om AMS 02. Wiki om AMS 02.

NASA om mörk energi
NASA om mörk materia

En annan intressant kosmologisk teori presenteras i SvD om fria planeter. Nature. Mail Online.
-

Elmopedturnén 2011

Elmopedturnén med Pär Holmgren och koldioxidbantaren Staffan Lindberg i gång i dag 19/5. De ska åka från Tommarp till Haparanda på elmopeder.

Förra året gick färden från Karlstad till Stockholm vilket gjorde det naturligt att stanna i Enköping en dag, men i år startar de i Skåne och slutar i Norrbotten efter 1900 kilometer vilket kanske gör att extrastopp utanför turnéplanen får vara.

Trots att Enköping var ett oplanerat besök, är nästan samtliga bilder härifrån eftersom staden välkomnade turnégruppen med en elfordonskaravan som eskorterade den sista biten.

Med en blandning av humor, musik och klokskap vill vi inspirera till handling för ett coolare klot. På färden har vi även med oss gästartister som Anders Lundin, Tina Ahlin, Anders Linder m fl. berättar Pär Holmgren.

Klickbar bild från bloggen

Bilder på elmopeder
-

tisdag, maj 17, 2011

Syttende Mai

-

Scientologi - den skumma religionen

Den mediokre SF-författaren Ron L Hubbard kom på att det fanns mera pengar i religionsskapande än i författande.
Han uppfann scientologin och rymdhärskaren Xenu
Xenu överst och ett av hans rymdskepp underst
Scientologi går ut på att de anslutna plundras på enorma penningsummor som är kursavgifter för att ta sig från den öppna nivån till den åttonde dynamiken där skojarna utlovar en fullständig förståelse av gud och oändligheten

I den näst sista dynamiken får de hjärntvättade stackarna lära sig allt om thetanerna.

De får också lära sig att hantera E-metern som används för att diagnosticera folks andliga kapacitet och för att lura in dem i scientologirörelsen.

Göran Perssons försökte 1998 hemligstämpla scientologibibeln men regeringsrätten tvingade Persson att backa.

Det var för övrigt 1998 som Göran Persson skapade den rödgröna sörjan med kommunisten och halvrören.

Det var också då som Socialdemokraterna tydligt markerade sitt islamkramande.

Tidigare i bloggen om scientologerna här
En video med South Park och Ron L Hubbard här
En video där Hubbard själv predikar här
Wiki om scientologi

Reginald the purple devil om scientologi här
-

Piraterna i Somalia kan tas på volley

Klicka på bilderna så blir de större
-

Äntligen en resolut insats mot havshuliganerna utanför Somalias kust. SvD  -  Ekot  -

Det danska örlogsfartyget Esbern Snare fanns på rätt plast vid rätt tidpunkt. De kunde ta piraterna på volley och förhindra en piratattack.

JP - BT -
Esbern Snare patrullerade kusten och upptäckte ett av piraternas moderskepp som de närmade sig. När den danska besättningen försökte stoppa piraterna, öppnade dessa eld mot det stora bepansrade stridsfartyget. Enligt min ringa mening så idiotiskt så att det bara kan förklaras med den somaliska ovanan att bli hög på kat. Danskarna befriade sexton iranska gisslan och tömde piratmoderskeppet på utrustning innan det sänktes. Fyra dödade pirater begravdes till sjöss efter muslimsk sed.

Esbern Snare har en Lynx-helikopter som gör spaningen extra effektiv.

Antagligen kommer de nordiska länderna att samarbeta så att det alltid finns flygövervakning i de områden som piraterna opererar. Danskarna har just nu en Bombardier Challenger i luften och Norge kommer att sända ett Lockheed P-3 Orion i höst.

Allt i bloggen om piraterna med detta inlägg överst här
-

söndag, maj 15, 2011

Ständigt dessa muslimer

Klicka på bilderna så blir de större
-
Möte hos TUFF
Jag läser några sidor som återger händelser omkring de bisarra vidskepliga som har massinvandrat till Europa från MeNa-området. En av dessa sidor är VGNT. En annan är Politiskt Inkorrekt.

I VGNT påmindes jag om den ruggiga islamistiska ungdomsförening som kallar sig "troende unga framtida förebilder (TUFF)" De organiserar regelbundet aktiviteter som i praktiken försvårar de vidskepligas integrering i det sekulära demokratiska civiliserade samhället. Om TUFF. Tuffingarna har fått bidrag från Ungdomsstyrelsen för att arrangera sina hetskampanjer men kanske vaknar bidragsgivarna till besinning nu. GT: "Ungdomsstyrelsen skriver i ett pressmeddelande att man "ser mycket allvarligt" på uppgifterna och nu kommer att granska TUFFs verksamhet."

Mera i GT.

Den här knäppgöken är flitig föreläsare hos tuffingarna.

Googling "troende unga framtida förebilder". Texten är hämtad från de hemliga sidorna i forumet Sindbad där våldsbejakande unga människor visade sitt hat mot det samhälle som försörjer dem. Där fanns också många tips om hur man lurar DO och "Socialen".

TUFF bjöd in Bilal Philips, en person som förespråkar dödsstraff för gruppen homosexuella.

En annan muslimsk ungdomsorganisation med skum agenda är Sveriges Unga Muslimer som bjöd in Abdullah Hakim Quick till sin stora ungdomskonferens. Han har predikat att judar är "smuts" och att det enda rätta straffet för homosexualitet är döden.

De vidskepligas omvärldsanalys är en bild av total tankekontroll. Klicka här och klicka sedan på alla länkar där.
-
Allt i bloggen om islam med detta inlägg överst.
-
Läs nätboken "Hotet inifrån"!
-
Fredens religion
-
Den officiella danska ursäkten som jag gillar Länk
-
Om islam från islams källor.
-

onsdag, maj 11, 2011

Var finns Gullou, Gardell och Gahrton nu?

Klicka på bilden så blir den större

Under morgonens nyhetssökning snubblade jag över en artikel i Newsmill. Författare är Sten-Gunnar Hedin som jag bara känner till från en tevedebatt med Kristi Brud / Drottning Tirsa / Åsa Waldau, där han lyckades få tokan från Knutby att visa upp sitt verkliga jag som mytoman och verklighetsförnekare.

I Newsmill efterlyser Hedin MeNa-betraktelser från de tre G:na och det är verkligen besynnerligt att dessa tre pladdrets häxmästare är så stillsamma nu när hela den muslimska världen kokar av inre konflikter där muslimer med någon av alla bisarra vidskepelsegrenar, slåss mot klaner och stammar med andra tolkningar av Muhammeds sagor.

De tre G-aphalsarna är knäpptysta nu när det visar sig att MeNa-områdets värsta kriser bottnar i olika muslimska stammars och klaners revirpinkande. Kommunism- och islamkramarna kan inte skylla nuvarande islamspektakel på Israel och då blir det hjärnbrist (till och med värre än normalt).
-
Fredens religion
-

tisdag, maj 10, 2011

Abbas Rezai mötte skammens svin i Högsby

Uppdatering 17/6 2011 Svd
Eftersom det inte är politiskt korrekt att tala om de primitiva grottmänniskor som har tagit med sig sin skamkultur till Sverige, försöker etablissemangets multikultikramare hysteriskt förneka att unga människor mördas för att de själva har valt sina partners.

Abbas Rezai brändes med kokande olja, knivhöggs i hjärtat sju gånger, slogs brutalt och skalperades i lägenheten där hans flickväns föräldrar bodde.
-
"Både tings- och hovrätt konstaterade att Aishas äldsta bror, 17-åringen, inte kan ha dödat Abbas ensam. Brännskadorna som Abbas hade i ansiktet visade att han varit fasthållen när han fick oljan på sig och de byxor som 17-åringen sa att han haft på sig vid mordtillfället hade så lite blodfläckar att man bedömde att han inte kan ha varit så nära Abbas under den tid mordet pågick. Och det fanns spår, som pekade mot att andra än de som stod åtalade kan ha varit inblandade. Bland annat hade ett vittne sett familjens bil och ytterligare en bil köra iväg från lägenheten under mordnatten."
Polisens utredare kanske var samma Kling och Klang som utredde morden i Knutby. Vi har en poliskår som är totalt omedveten om de tokreligiösas avhumaniserande interna rättsskipning.
"Unni Wikan är professor i socialantropologi vid universitetet i Oslo och expert på hedersrelaterat våld. Hon har specialstuderat fallet Abbas och menar att han mördades för att Aishas familj ansåg att han kränkt deras heder genom att han hämtat henne och låtit henne bo i hans lägenhet i Skellefteå. - Han hade som familjen såg det rövat bort henne, och kränkt deras heder grovt. Aisha och Abbas bröt alltså mot familjens normer genom att de hade en otillåten relation. Dessutom rymde hon hemifrån och levde ihop med honom. Det här normbrottet var något som var oacceptabelt för inte bara familjen utan också för släkten som ansåg sig tappat ansiktet, förklarar Unni Wikan. Hon menar att det enda sättet för familjen och släkten att återupprätta sin förlorade heder i det här läget är att döda den som kränkt dem."
De här skamsvinen kommer sannolikt att hängas ut på sidor som Politiskt Inkorrekt samt Fria Tider och Fria Nyheter.
Margareta Johansson som då var chef inom socialtjänsten i Högsby berättar att det fanns en stor rädsla bland familjens landsmän både efter mordet och efter att föräldrarna sen blivit frikända. - De var rädda för att de själva skulle råka illa ut. Tror du att rädslan kan ha hindrat personer från att berätta vad de visste?
- Om de visste någonting kan inte jag se att de skulle ha vågat berätta det. Flera vittnen i både Högsby och Skellefteå har för polis och inför rätten berättat om att dom mordhotats av familjens släktingar. Trots att polis och åklagare kände till dom här hoten gjordes inget för att skydda vittnen.
Läs resten av Kalibers artikel och begrunda rättssäkerheten när advokater och åklagare är totalt okunniga om den skamkultur som importerats till Sverige.

Mera om skamsvinen finns att läsa här:  Ekot  -  Ekot  -  SvD  -  SvD  -  Rapport  -Åklagarmyndighetens pressmeddelande  -

Allt i bloggen om skamsvinen här
Amnesty om hedersmord

Uppdatering SvD 8/8-11
-

Mysiga muslimer?

Klicka på bilderna så blir de större


Det ser ut som att Muhammeds äktenskap med flickan Aisha, tas som föredöme i Saudiarabien vilket borde få FN-rådet för mänskliga rättigheter att ryta till, men eftersom detta råd styrs av skurkstater som vill göra islamkritik till brott mot just de mänskliga rättigheterna, är det sannolikt att de noggrant undviker ämnet.

Läs artiklarna i länkarna och tänk efter! Hur många traditioner tar flyktingarna med sig när de flyttar till Europa? I många områden med hög invandrartäthet är det ett problem med småflickor som gifts bort i arrangerade äktenskap.
-
SvD  -  Expressen  -  Aftonbladet  -  Rapport  - Ekot  -

Boken "Medinas juvel" som handlar om barnbruden Aisha, retade upp muslimer i hela världen eftersom allt Muhammed gjorde är en mall för hur en muslim ska leva.

Jag har ställt frågan många gånger och åter dyker den upp; Finns det ett enda sätt som islam berikar det europeiska samhället ekonomiskt och tekniskt?

Flumdårarna svarar alltid med att det kulturella mervärdet är värt priset.

Vilket kulturellt mervärde?

Säg ett enda odiskutabelt kulturellt område där islam har lyft det europeiska samhället!

Från Bukhari Vol. 7, # 65:
"Aisha berättade:. att profeten skrev äktenskapskontrakt med henne när hon var sex år gammal och han fullbordade sitt äktenskap när hon var nio år gammal.
Bukhari Vol. 7, # 88:

"Berättat Urwa:" Profeten skrev (äktenskapsförord​​) med Aisha när hon var sex år gammal och fullbordade sitt äktenskap med henne när hon var nio år gammal och hon stannade hos honom under nio år (dvs till sin död) "".

Bukhari Vol. 5, säger # 234:
 Allahs budbärare kom till mig på förmiddagen och min mor gav mig över till honom, och vid den tiden var jag en flicka på nio år. "
Oavsett vilken tid i historien man betraktar är det omöjligt att rättfärdiga sex med barn, men för muslimer, etablerade Muhammed prejudikat, och därmed rätt, för muslimska män att ha sex med små flickor, och ha dem som hustrur.

Detta är socialt, moraliskt, psykiskt, fysiskt och medicinskt förkastligt!

Muhammed hävdade att han var en "budbärare från Gud" (Allah), men tänk om Muhammed helt enkelt var en intelligent och manipulativ ledare som använde de primitiva vidskepliga vanföreställningarna hos sitt folk för att uppnå sina egna syften?

Muhammed sade sig ha många uppenbarelser som var direkt kopplade till hans personliga intressen.

Sannolikt var det så att ingen av hans uppenbarelser från allah faktiskt hindrade honom från att göra något han ville göra.

Huruvida Muhammed var "sändebud från Gud", är en fråga som handlar om rationalitet kontra vidskepelse.

Det som är odiskutabelt är dock att Muhammed lyckades med bedriften att göra sitt liv till ett rättesnöre för alla muslimer. Om en muslim vill leva ett perfekt liv, måste h*n leva exakt som Muhammed gjorde.

Arvet från Muhammeds liv och konsekvenserna av detta arv är något som måste analyseras. Annars har vi snart ett fullskaligt krig mellan muslimer och den demokratiskt civiliserade sekulära delen av mänskligheten.
-
-

lördag, maj 07, 2011

Fixardag på Robinson

Klicka på bilderna så blir de större
 Föräldrarna fixade och barnen festade - som det ska vara.

Perfekt väder för fixardag på Robinson och som alltid var det ett entusiastiskt gäng som jobbade hårt.

Tidigare om Robinson
-

fredag, maj 06, 2011

Ständigt dessa muslimer

▲De fyra farligaste ismerna

Kommunismen och nazismen är ideologier som i Europa i stort sett har oskadliggjorts, men islamismen är på frammarsch vilket möjliggörs av den farligaste ismen av alla. PK-ismen.

Den politiska korrektheten är ett mycket farligt mentalt virus som sprids epidemiskt på alla dagstidningsredaktioner och i alla politiska grupperingar.

Den politiska korrekthetens virus skadar människors förmåga att göra korrekta omvärldsanalyser och gör de drabbade till dhimmifierade zombies.
-
Enligt världens naivt blåögda omvärldsanalytiker betraktar vi nu en demokratisk revolution i den muslimska världen.

Det är rent nonsens!

Det vi betraktar är konflikter mellan muslimska stammar och klaner vars talesmän kanske tror att det ska leda till demokratisk utveckling bland de ideologiskt fanatiska familjegrupperingarna

EU, NATO och USA har valt att stå på rebellernas sida och resultatet kommer att likna situationen i Somalia, Irak och Afghanistan.

Amerikanska specialkommandot Navy Seals elitkår Team Six har avrättat Usama bin Laden i hans hem och kastat honom i havet vilket utan minsta tvivel kommer att leda till många hämndaktioner från muslimer. Mera om Navy Seals här  -  här  och  här 
Inom islam är världen uppdelad i olika religiösa divisioner som beskrivs utförligt här.

Dar al Harb är krigets hus och avser områden där människor inte tror på allah och hans sändebud. En attack på dessa otrogna är enligt Dar al Harb, ett försvarskrig eftersom det är islam som försvaras. Den principen ligger bakom de flesta muslimska terrorattacker.

Det här är tecknet för Dar al Harb och det återfinner du i många sammanhang där muslimer hetsar mot de otrogna som de kallar kuffr eller kuffar eller kafirer.

För att muslimer i allmänhet ska acceptera kriget mot de otrogna, måste deras religiösa ledare preparera dem under fredagsbönerna och dagens uppmaningar kan leda till en våldsam vecka. SvD  -  I Barometern beskrivs hur förövare framställs som offer. Stackars muslimer som måste spränga och bränna för att deras vidskepelse ifrågasätts. Svenska Kyrkan försöker blidka muslimerna genom att bryta det kristna förbundet och anställa imamer. SvD

Bloggen fick en kommentar i dag med en länk till filmen "Under moskéns täckmantel" uppdelad i fem tio minuters avsnitt. Axess

Originaltitel: Undercover Mosque. Produktion: Bobby Pathak Regissör: Andrew Smith. Inspelad med dold kamera i britiska moskéer 2007.

Den här fem videorna visar övertydligt vilka budskap som kan framföras i så kallat moderata muslimers bönelokaler.

Liknande hatbudskap har hörts i svenska moskéer och kanske är det dags för Säpo att bugga varenda moské i Sverige.

Här kommer de fem filmerna:

Ett   -   Två   -   Tre   -   Fyra   -   Fem   -

Det tar nästan en timme att se alla fem filmerna och det är en timme som kan förändra omvärldsanalysen till och med hos de mest politiskt korrekta dårfinkarna i i våra politiska parlament och på våra nyhetsredaktioner.

I förrgår kom det en annan länk som går till en webb-bok med titeln "Hotet inifrån".

Där finns texter vars autenticitet jag betvivlar, men så är det i alla ideologiska betraktelser och jag tycker att boken ska läsas noggrant. Det är många ruggiga bilder, men det är rätt ruggigt att 20% av världens befolkning har gått på myten om fredens religion.

Klicka på bilderna så blir de större


-