Om några timmar är det klart och nu är det spännande. Gruppspelsmatchen mot Ryssland var en rysare och jag tror faktiskt att vi vinner drömfinalen rätt enkelt.

Matchen direkt

Fortsättning följer....

Vilken Match!
Klockan 17.30
Jämn och ruggigt bra bandy fram till 75 minuter. Då rann Anders Östling genom hela det ryska försvaret, fintade målvakten och lyfte upp bollen i krysset.

Det blåste huvudsäkringen i det ryska laget. Fyra svenska mål på tio minuter och slutresultstet 6-1 berodde på ren chockverkan.

Anders Östling fick avnjuta matchens sista tio minuter i utvisningsbåset som åskådare. Det var han som chockade ryssarna.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Bandy är den enda sport där det är försvarbart med fler än fyra som slåss om samma boll oavsett om den är sfärisk eller tillplattad.