lördag, september 30, 2006

Trafikdårar

Skitstövlar som parkerade i bussfil på
Ringvägen under tät trafik klockan 18.00.
På uteserveringen intill satt fyra personer
och drack vin medan de skrattade åt det
trafiktumult som uppstod mitt i
rusningstrafiken.

Trafikplanerare som drabbats av hjärnsläpp,

Busshållplats mitt i en vägförträngning.

fredag, september 29, 2006

Knutby

Klicka på rubriken och läs en ruggig historia om religiöst vansinne.
Citat artikelförfattaren: " Det finns paralleller till händelser i vår egen tid."

Absolut! Det stämmer kusligt med bilden av Knutby som du kan ta del av här klicka på "sista" och botanisera i en fascinerande kompetent privatutredning.

Här finns det kluriga teorier och här kan du studera stollepredikningar.

Här kan du studera de inblandade. Klicka på namnen Rulla ned till relationstavlan.

42

Det blev en blåsning
Godkänd!
Klicka på bilderna så blir de tydligare

Klicka på rubriken och se vilken huvudsaklig betydelse talet 42 har haft för mig.
Den trettonde mars i år blev det 42-jubileum
Igår blev det 42-böter 42 kmph på 30-sträcka. Helt oförlåtligt!
Mera om 42

onsdag, september 27, 2006

Nyhetsöversikt

Jag börjar med den somaliske bankmannen som hamnade på terroristlistan och fick sina ekonomiska resurser frysta. Klicka på rubriken och fundera över varifrån han fick pengar till alla sina utlandsresor.

Heja Greenpeace !

Skitstövlar som dumpar giftigt avfall i u-länderna, ska avslöjas och bestraffas.

Detta går inte att bortförklara av Socialförvaltningen! Systematiskt utnyttjande av så många barn, hade blivit upptäckt om de ansträngt sig lite med uppföljning av placeringarna

Senaste nytt från Pirayaklubben

Fotboll är en primitiv form av tävlan
I går såg jag hur två lag tillämpade en helt ny form av spännande fotboll. På en fyrkantig grusplan hade målen ställts i vinkel mot varandra i ena hörnet. Det blev gott om självmål och målvakterna fick fina målchanser. Tips till Fotbollförbundet.

Nu kanske vi får förklaringen till varför muslimer så ofta tar till våld och hot om våld när de kritiseras för att lösa konflikter med våld

Jag tycker att Världen i dag är en vidrig tidning, men här har de lyckats med ett viktigt avslöjande

Senaste nytt från Grönköping

Söndagsnisse Strix rapporterar

Så över till något helt annat

Klart slut!

måndag, september 25, 2006

Jag hade rätt!

Sedan Verum Hälsofil började säljas i affärerna, har den stått på mitt frukostbord varje dag utom när jag varit bortrest.

Mixad med sockerfri mysli från ICA, vetegroddar, krossat linfrö och finhackade hasselnötter samt toppad med Havrefras blir det en god och nyttig frukost.

Även en blind höna kan finna ett nyttigt korn.

söndag, september 24, 2006

Fred med jorden

De flesta av oss får nog fram frasen "Fred på jorden" när vi blir uppmanade att formulera en högsta önskan.

Av en händelse hamnade jag för ett tag sedan på hemsidan "Fred med jorden" och återkommer till den gång på gång.

Fred på jorden är nog omöjligt så länge det finns giriga människor. Det kan du och jag göra väldigt lite åt, men Fred med jorden, kan alla bidra till. Klicka på rubriken, läs och bli glad en stund.

lördag, september 23, 2006

Får man skämta om Gud?


Klicka på rubriken och se en bild som jag vill dela med mig av. Jan Romare har en fantastisk förmåga att uttrycka känslor med några få penndrag.

GUD

Klicka på rubriken och läs Svenska Kyrkans gudsdefinition.

Jag vet inget om Gud, tror inte på Bibelns Gud, men naturen gör att jag undrar, beundrar och förundras.

Det är lördag morgon och jag har lyssnat till radioprogrammet ”Vid dagens början” med teologen och politikern Jenny Salaj.

Programmet följdes av Naturmorgon, mitt absoluta favoritprogram. Redaktionen i Växjö har en sällsam förmåga att lyfta fram ”det lilla i det stora” Den ständige gästen i programmet Jan Danielsson, hade en magisk känsla för naturen och hur man beskriver den. Ja jag vet att Janne är död, men hans anda (ande?) är alltid med.

Jag saknar Janne, men är glad över att jag har så mycket inspelat av hans naturbeskrivningar.

Lyssna förresten på detta från klockan 07.10 till 07.15 där en annan Jenny, Jenny Berntson berättar om det nya ornitologiska släktträdet. Jenny B förvaltar arvet efter Janne väldigt bra.

Jenny Salaj berättade om hur hon som tolvåring, på väg till biblioteket, bad till Gud att han skulle vägleda henne till ”rätt bok” När hon skulle sätta sig i sin favoritstol, låg där Dag Hammarskiölds bok Vägmärken. Nu ligger boken på det lilla bordet intill hennes säng

Det är möjligt att jag också fått liknande tecken under mitt långa och händelserika liv, men jag har aldrig uttolkat något gudomligt ingripande utan tagit händelserna som trevliga eller otrevliga slumpeffekter.

I går tog jag en lång skogspromenad i det fantastiska sensommarvädret och gladde mig som vanligt över det jag ser som spåren efter Gud. Ibland slår tanken mig att allt detta finns för vår skull. Varför skulle annars allt vara så sinnrikt och vackert? Det är bara människan som kan bli hänryckt av naturens sofistikerade skönhet, eller är det så att vi anpassats till att uppleva naturens skönhet?

Gud! Om Du är allsmäktig har du järnkoll på allt i och på vår planet och antagligen på hela solsystemet. Har Du också befälet över vår galax och kanske till och med hela universum?

Det måste vara komplicerat att hålla ordning på ett så vidsträckt område. Har Du verkligen tid och intresse till personliga samtal med var och en av oss i hela universum eller är det som Hammarskiöld skriver ”Icke jag utan Gud i mig”? Är du i varje levande organism? Är du livets röda tråd? Är du livet?

Är människan på jorden, skapelsens krona? Är vi ensamma varelser i hela universum som kan tänka abstrakt, eller är vi bara ett misslyckat experiment eftersom vi gör vårt yttersta för att eliminera våra överlevnadsförutsättningar?

Du behöver inte svara Gud! Jag vill inget veta, än………………

Evolution/Skapelse = 1

Klicka på rubriken och läs om Intelligent design som jag personligen anser är ett sista krampaktigt försök av den kristna högerrörelsen att återfå kommandot över historien.

På valnatten satt jag tillsammans med en biomedicinare och räknade röster. Vi talade om livets byggstenar och om vilken sinnrik konstruktion varje levande organism utgör.

Jag berättade att jag beundrar den idiotsäkra konstruktion som bara människan kan manipulera.

Då fick jag en lektion som började med att hon beskrev hur sköra våra förutsättningar egentligen är och hur lite det behövs för att ett protein, ett virus eller en bakterie, ska rubba systemet. Spontana mutationer som ingår i evolutionsprocessen, slår ut massor av organismer därför att förändringen inte var fullständig. Det är som om naturens chefsingenjör testar några gånger för att se vilket nytt utförande som fungerar bäst. Den inre miljön är alltså osäker.

Den yttre miljön, som är våra överlevnadsvillkor, är också förunderligt hållbar med tanke på förutsättningarna. Balansen mellan vattnets beståndsdelar kan ändras av vår nedsmutsning och vår viktigaste naturprodukt kan bli ett gift.

Syre, väte, kväve kol och kisel är grundämnen som bygger liv, men som också kan döda i fel proportioner.

Var finns ursprungsritningarna till liv på jorden?

Vi behöver dem nu för att kunna återställa naturen och ersätta det vi har skadat om våra efterkommande ska ha en rimlig överlevnadsmöjlighet på vår sargade planet.

Det inre av den yttre miljön är ännu märkligare.
Klicka här

En jättestor inre kärna av okänd sammansättning, med flytande omgivning bestående av blandade grundämnen. En halvt stelnad mantel omgiven av ett tunt skal där livet uppstått och kommer att förgås. Det behövs inte mycket för att störa det som gravitationen håller samman.

Var är styrhytten Gud?


torsdag, september 21, 2006

Bengt

Klicka på rubriken och läs om det nya religiösa samfund som bildats i Borås. Bengt......... Klingar det bekant? Det finns en Bengt som hemsöker bloggar. gästböcker och hemsidor. Samma IP så misstag är uteslutna. Intressant minsann.

onsdag, september 20, 2006

Muslimer Islam och islamism
Klicka på rubriken och läs om reaktionerna från muslimerna efter att påven i ett tal citerat en 1300-talskejsares uttalande om islam.

Jag fick detta nyhetsinslag per e-post nyss från en som läst bloggen

Mulimerna hävdar ofta att islam är en fredens religion och ändå blir de skogstokiga vid minsta kritik mot just islam.

Hur går det ihop?

Efter de danska muhammedteckningarnas publicering, var reaktionerna bland muslimer varken fredlig eller civiliserad. Hoppande, skrikande, dreglande människor som skjuter i luften, bränner byggnader och mördar, är inte vad jag förknippar med civilisation. Så reagerade vi på också på det vi uppfattade som orättvisor, för några hundra år sedan.

Sedan dess har vi fått demokrati, jämställdhet, jämlikhet och mänskliga rättigheter.

När kommer muslimerna ifatt västvärlden?

Islamism och terrorism gör inget bättre.

Nazismen och kommunismen var globala gissel precis som islamismen har blivit.

Koranen i en översättning som muslimer accepterar. (de svenska är dåliga)
http://www.usc.edu/dept/MSA/quran/
Två exempel:
009.005 YUSUFALI: But when the forbidden months are past, then fight and slay the Pagans wherever ye find them, an seize them, beleaguer them, and lie in wait for them in every stratagem (of war); but if they repent, and establish regular prayers and practise regular charity, then open the way for them: for Allah is Oft-forgiving, Most Merciful. PICKTHAL: Then, when the sacred months have passed, slay the idolaters wherever ye find them, and take them (captive), and besiege them, and prepare for them each ambush. But if they repent and establish worship and pay the poor-due, then leave their way free. Lo! Allah is Forgiving, Merciful. SHAKIR: So when the sacred months have passed away, then slay the idolaters wherever you find them, and take them captives and besiege them and lie in wait for them in every ambush, then if they repent and keep up prayer and pay the poor-rate, leave their way free to them; surely Allah is Forgiving, Merciful.

009.029 YUSUFALI: Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued. PICKTHAL: Fight against such of those who have been given the Scripture as believe not in Allah nor the Last Day, and forbid not that which Allah hath forbidden by His messenger, and follow not the Religion of Truth, until they pay the tribute readily, being brought low. SHAKIR: Fight those who do not believe in Allah, nor in the latter day, nor do they prohibit what Allah and His Messenger have prohibited, nor follow the religion of truth, out of those who have been given the Book, until they pay the tax in acknowledgment of superiority and they are in a state of subjection.

Haditherna
http://www.usc.edu/dept/MSA/reference/searchhadith.html

Samma verser ur olika svenska översättningar
http://swedish.submission.info/koran/noframes/index.html

[9:5] När de Heliga Månaderna väl passerat (och de vägrar sluta fred), får ni döda idoldyrkarna när ni möter dem, straffa dem och motarbeta varje steg de tar. Om de ångrar sig och iakttager Kontaktbönerna (Salat) och ger den obligatoriska välgörenheten (Zakat), ska ni låta dem gå. GUD är Förlåtare, Barmhärtigast.

[9:29] Ni ska slå tillbaka mot de som varken tror på GUD eller Sista Dagen, eh heller förbjuder de vad GUD och Hans budbärare förbjudit, ej heller rättar de sig efter sanningens religion - bland de som mottagit skriften - tills de betalar skatten som ska betalas, villigt eller ovilligt.

Den översättning som rekommenderas av sunnimuslimer i Sverige
http://www.islambasics.com/view.php?bkID=120

9.5. And when the sacred months have passed, then kill the polytheists wherever you find them and capture them and besiege them and sit in wait for them at every place of ambush. But if they should repent, establish prayer, and give zakāh, let them [go] on their way. Indeed, Allāh is Forgiving and Merciful.

29. Fight those who do not believe in Allāh or in the Last Day and who do not consider unlawful what Allāh and His Messenger have made unlawful and who do not adopt the religion of truth from those who were given the Scripture – [fight] until they give the jizyah willingly while they are humbled.

tisdag, september 19, 2006

Socialdemokraternas Sapnet

Klicka på rubriken och få en kul stund (om du liksom jag, tycker att maktskiftet var positivt). Hittat i Karin Långström Vinges blogg

Knutby - en magnet för stollar?

Egentligen är de vanliga hederliga invånarna i Knutby orättvist behandlade av mig och alla andra som skriver om dårpippin Kristi Brud och hennes tomtar på dödskullen i Gränsta. Jag har haft kontakt med knutbybor som inte har en aning om vad som pågår inom sektmurarna. Misstankar finns om systematisk barnmisshandel och verksamheter som är obegripliga för varje sann kristen.

De flesta i Knutby tar avstånd från galenskaperna i Gränsta där de "karismatiska" har samlats för att utöva sin dödskult.

Klicka på rubriken!

Tidningen Världen i dag är enligt min ringa mening, en fullständigt vidrig tummelplats för Livets Ords hattefnattar, men tidningen har näsa för nyheter som kan locka nya läsare utan trosrörelseanknytning.

Tidigare har deras artiklar bidragit till att stockholmspolisens klantiga och eventuellt rent kriminella hanterande av beslagtagna vapen, kommit till allmänhetens kännedom.

Artikeln som jag länkar till här, är en bra beskrivning av den nya karismatiska rörelsen som fångar upp unga exalterade pingstvänner. Det finns minst tio mycket farliga sammanslutningar av så kallade apostoliska grupper i Sverige. De leds av karismatiska charlataner som påstår att de har fått ett direkt uppdrag från Gud och att de kontinuerligt får ta emot verbala och tydliga besked om hur vardagliga händelser ska betraktas och åtgärdas.

Det är nog inte så stor skillnad mellan dessa grupper och sekten på gränstakullen i Knutby. Några mord hittills, men vem vet vad som hänt utan att det avslöjats för allmänheten?

Hade inte ett av mordförsöken i Knutby misslyckats, kanske sekten hade lyckats med sin mörkläggningsplanering och hela historien blivit ett enkelt fall med en "ensam galning".

Många dödsfall i de slutna församlingarna kanske har en helt annan förklaring än den som offentliggörs.

Dödskulter formas av apostoliska krismatiska ledare som profeterar om världens snara undergång i enlighet med uppenbarelseboken i bibeln.

måndag, september 18, 2006

Val 2006 - Klicka här!

Vi räknade och räknade och räknade
Hemligbåset
En vass tistel till Perssonligan

Efter en väldigt lång dag i vallokalen, från halv åtta på morgonen till en kvart över elva på kvällen och valvaka framför TV-skärmen, känns det nästan overkligt att Perssonligan äntligen har fått rött kort.

Nu återstår politruksanering av departementen, myndigheterna, verken och de statskontrollerade bolagen. Det kommer att ta tid, men det kommer att gå bra.

fredag, september 15, 2006

Knutby - En tillbakablick

Klicka på rubriken och läs vad som var känt om sekten i Knutby redan strax efter mordet.

Läs också om den profetia som talar om hur Jesus från Nasaret redan från världens skapelse, väntat på Kristi Brud.

Ruggigt sade Bill
Korkat sade Bull

Femöringsmysteriet och Knutby

Inte en jäkel har en aaaaning. Alla har sett femöringarna, men ingen mer än jag har funderat över orsaken till att de ligger där i den form de gör.

Den person hos tillverkaren som borde ha vetat, avled några dagar innan jag kontaktade dem. Ingen annan på Tierps Järnbruk har funderat över varför de fortfarande, med något års mellanrum, får beställningar från Sveriges kommuner, på dessa underliga brunnslock.

På Myntverket (klicka på rubriken) har alla sett fenomenet utan att reagera trots att det borde reta även deras nyfikenhet.

Jag fick för mig att Stockholms stad naturligtvis borde ha varit först och kontaktade Stockholms Stadsmuseum

Tack Åsa Mähring i Faktarummet! Du har verkligen letat fakta och jag vet att du fortsätter.

Åsa har talat med berörd förvaltningspersonal i Stockholm, utan att någon sagt "Så här är det". Hon kom fram till att Norrköping var först med de förbaskade femöringslocken strax efter andra världskrigets slut, men inte varför.

Hos Norrköpings Kommun har inte en enda person, den minsta aaaaning!

Det här är nästan lika konstigt som att cirka ett hundra personer i Knutby, tror att deras sektledarinna står i daglig kontakt med Gud och får direktiv om hur olika personer ska behandlas om de inte lyder sin häxmästarinna som snart ska vigas till hustru åt den nyuppståndne Jesus från Nasaret. Den som vill veta mera om detta kan klicka på den här länken och följa dramat dag för dag till det bittra slutet som av allt att döma, är mycket nära.

Upplösningen av denna stollesekt är något som många längtar efter. Inte minst alla oroliga släktingar som mer eller mindre förlorat kontakten med unga människor som lurats av Antikrists tjänare i Knutby.

Polisen har fått tillräckligt med information för att sy in hela sektledarskapet och nu hoppas jag att de gamla åklagarna byts ut så att en ny rättegång kan genomföras mera professionellt än den senaste.

torsdag, september 14, 2006

Val 2006 - Klicka här!

Några dagar kvar och aktiviteten ökar på torget. Valstugan besöktes av många från skolorna i går. Det blir ingen valvaka för mig denna gång eftersom arbetet i vallokalen antagligen kommer att pågå till mitt i natten.

Drömresultat riksdagsvalet:

Miljöpartiet 3%
Vänsterpartiet 3%
Kristdemokraterna 3%
Socialdemokraterna 28%
Folkpartiet 11%
Moderaterna 21%
Centerpartiet 31%

Centerpartiet 60% i kommunalvalet

För övrigt anser jag att landstinget bör avskaffas omgående!


Man kan väl få drömma, eller.....?

måndag, september 11, 2006

Mupparna

Klicka på rubriken och bli glad igen!

Kernmit intervjuas.

Walentines Värld

Klicka på rubriken och läs Åke Greens skogstokiga predikan med Walles utmärkta recension.

I kommentarerna återfinns förutom ovantecknad, även en maranatahojtare som ofta spyr galla över "HBT personer", som han kallar sina hatobjekt.

Förutom att denne fanatiker särskriver och blandar versaler med gemener utan förankring i språkreglerna, verkar han uppleva en stark känsla av skräck inför allt som inte stämmer med hans trånga mall.

Varför är så många rädda för homosexuella medmänniskor?

Det måste ju vara rädsla eftersom de ständigt intygar att det inte handlar om hat eller fobi.

Omsorg kan det knappast vara som driver dem att ständigt ta vara på varje tillfälle att uttrycka sin mening om synd och skam.

De som hänvisar till Bibeln är ute på riktigt djupt vatten eftersom de inte har en susning om vad deras yrande innebär.

Ur min outsinliga godhets källor ska jag nu dela med mig av den visdom jag inhämtat hos dem som kan mer än jag om exegetik.

Jag inleder med ett svar från ärkebiskopskansliet på min fråga om Kyrkoordningens §1.

Hej!

Jag besvarar din mail på ärkebiskopens uppdrag.

Eftrsom du inleder din fråga med att citera den första paragrafen i kyrkoordningen vill jag gärna börja med att hänvisa till en bok som heter Kyrkoordning för Svenska kyrkan - med kommentarer och angränsande lagstiftning.

Där finns förklarande texter till de olika paragrafernas innehåll.

När det gäller bibeltexterna vet vi ju att dessa sammanställts under en process som tog flera hundra år. Det började med muntlig tradering som så småningom skrevs ner och kompletterades med nya texter. Alla texter har sedan i olika omgångar skrivits av för hand, innan det fanns möjlighet att trycka texter, och översatts till olika språk.

Att allt detta har gjorts av människor som levat var och en i sin specifika historiska situation är viktigt att komma ihåg. Såväl inom bibelforskningen som i övrigt bibelarbete inom Svenska kyrkan finns medvetenheten om att man måste reflektera över vad kontexten/den historiska situationen betyder för den specifika texten.

När vi säger att Bibeln är Guds ord är det ett sätt att uttrycka att i de bibliska skrifterna finns grunden för det som kyrkan tror och lär.

Det finns texter som är svårare än andra att förstå och det finns texter som vi kan tycka är svåra att försvara att de finns med. Men eftersom kyrkan förvaltar sin tro och tradition från urkyrkan får texterna finnas med och förstås utifrån den historiska situation och den begreppsvärld och det bildspråk som var gällande då.

Med vänlig hälsning

Gamla testamentet består av släktkrönikor, sagor, poesi, myter och skrönor.

Väldigt mycket av det som finns i GT, återfinns i berättelser från sumerer och babylonier. Gilgamesheposet visar tydliga likheter och min absoluta övertygelse är att det mesta i GT kommer från historieberättare som vandrade omkring i Mellanöstern för mellan 6000 och 4000 år sedan och berättade historier för sitt uppehälle.

De fick antagligen kost och logi mot att de samlade ris och hämtade vatten samt berättade sagor på kvällarna.

Historierna förankrades i traditionen och blev till sist nedskrivna av de få skrivkunniga som fanns på den tiden

Eftersom varje kopia handskrevs med allt vad det innebar av tolkningssäkerhet när originalet var slitet av många upprullningar, tror jag att det material som till slut kom att utgöra Bibeln, knappast överensstämmer med de traderade berättelserna.

Vilket är då Guds ord?

Är det de ursprungliga berättelserna, de första originalbokrullarna eller de boktryckta bibelsidorna som vi kan läsa år 2006?

Vem svarar för att hebréiskans vokalfria ord alltid tolkades korrekt?

Gud kanske?

fredag, september 08, 2006

Spong - klicka här!

När jag fick den första nätkontakten med Karin Långström Vinge, kommenterade hon mitt inlägg så här:

”Jaha, du är en sån där Spong-kristen”

Det enda jag då visste om Spong, var att han ifrågasatte delar av den kristna kyrkans liturgi och myterna om Jesus från Nasaret. Jag uppfattade mig själv som panteist.

Efter att ha läst Spongs bok ”En ny kristendom för en ny värld”, insåg jag att Karin hade rätt.

Stycke för stycke, kapitel för kapitel, känner jag igen mig.

Mina egna starkaste gudsupplevelser har jag när jag sitter och mediterar helt ensam i en liten kyrka eller vid en sjöstrand.

Efter 30 år av meditationsövningar behöver jag bara sluta ögonen under dessa omständigheter, för att medvetandet ska söka sig inåt och den fullständiga friden infinna sig för en halvtimme.

”Gud i mig” sade Hammarskiöld och jag tror att han borde ha sagt ”Gud i oss”, avseende allt biologiskt liv.


Femöringarna, Knutby och Socialdemokraterna

Just nu har brunnslocken utformade som femöringar, högsta prioritet. Jag har talat med experter på Stockholms markkontor vilka har noterat förekomsten av jättefemöringar i gatorna utan att reflektera över anledningen.

Gatukontoren i de mindre kommunerna där femöringarna förekommer, har ingen aaaaning.

Chefen för Tierps Järnbruk som varit anställd sedan 1978, visste bara om att Stockholms kommun beställde fem stycken för drygt tio år sedan, men kände inte till motivet.

De har tillverkat stora mängder av dessa gigantiska femöringar och ingen vet varför.

Kulturdepartementet (som tipsade om att kontakta Tierps Järnbruk (Klicka på rubriken), kunde inte räta ut frågetecknen.

Den tidigare chefen för Tierps Järnbruk, som definitivt hade kunnat ge besked, avled för åtta dagar sedan.

Fortsättning följer i kommentarsrutan.

Knutbydramat fortskrider och sektledningens frustration över den annalkande kollapsen, tar sig allt märkligare former.

Socialdemokraterna visste med till visshet gränsande sannolikhet, allt om den så kallade "spionskandalen" redan innan sommaren, men avvaktade med att plantera "nyheten" till en valstrategiskt effektiv tidpunkt.

Religiös och politisk fundamentalism leder till narcissism och korruption.

Makt och kontroll sade Bill
Skitstövlar sade Bull

onsdag, september 06, 2006

VAL 2006 - Klicka här!

Men först till något helt annat...........
Vad 17 gör alla gigantiska järnfemöringar i
Sveriges stadskärnor? Tänkte Gatukontoren
vara finurliga när de formade vissa
gatubrunnslock så här?

Jag har legat sömnlös en vecka nu, störd av mödan med att finna en vettig förklaring. Om en vecka till ringer jag gatukontoret om ingen läsare kan hjälpa mig.

Klicka på bilderna så blir de tydligare!


Det stundar val till våra olika beslutande församlingar och jag hoppas på en total utrensning av Perssonligan en gång för alla. Valet vinner vi enkelt, men därefter gäller det att omplacera alla politruker som finns i myndigheter, verk och företag.

Avskaffa det korrumperande system som nu gör att alla inkompetenta socialdemokrater, automatiskt får höjd lön för enklare arbetsuppgifter, när de måste "gå" efter avslöjandena om ruffel och båg.

De ska naturligtvis ställas till arbetsmarknadens förfogande på exakt samma villkor som alla andra löntagare.

Upplös alla pensionsfallskärmar för personer som fått sina tjänster på politiska meriter. De ingår säkert i korrupta nätverk där de kan fortsätta med sina "affärer" och försörja sig utan extrapensioner och konsultuppdrag.

Befria Sverige från den socialbyråkraktiska aristokratins myglande!

Ned med sosseväldet!

måndag, september 04, 2006

Knutby. Dag fyra steg två

Nu har sektledningen i Knutby börjat antyda att Helge Fossmo borde berätta hur det gick till när hans första hustru dog under mystiska omständigheter.

Sektledarinnan har till och med i teve, kallat Helge för seriemördare och psykopat.

Det är minst sagt besynnerligt att det dödsfall som sektledningen tidigare, förklarade som ett tragiskt olycksfall, nu av samma sektledning, kallas för hustrumord.

Det tyder på att sektledarna var medvetna om, och kanske medskyldiga till den tragiska händelsen. Att dölja sådant i en brottsutredning är ett allvarligt lagbrott, men de håller antagligen på att tappa fotfästet i verkligheten helt nu.

De försöker kanske skingra krutröken omkring sig själva nu när flera från församlingen, börjar tröttna på galenskaperna och berätta om besvärande detaljer rörande båda pastorsfruarnas "hemfärd"

Att dö i förtid, är på Knutbysektspråk, att "tränga sig före i kön" genom att "gå hem".

Klicka på rubriken och se hur pingstförsamlingen i Ludvika med Pastor Bo Anders Stenstrand, försiktigt försöker ta skydd nu när folkopinionsvindarna börjar öka i styrka.

Citat B.A.S. "Och det är inte Åsa Waldau som är inte huvudperson för mej. Det är församlingen som ställdes utanför all gemenskap och blev het isolerad."

Va? sade Bill
Tungomål sade Bull

lördag, september 02, 2006

Knutby. Dag två i steg två.

Ledarskiktet i Knutbysekten, ser ut att ha hamnat i en paniksituation och slår ifrån sig allt ansvar för morden, barnmisshandeln, hjärntvätten och allt annat som de beskyllts för.

Fullt begripligt! Vad skulle de annars göra? Medge allt de lastas för och se sekten implodera på tre röda sekunder? Hela deras försörjning hänger på att sektmedlemmarna fortsätter med att betala sitt tionde. Vem ur sektledningen skulle kunna få en ny anställning efter att allt avslöjats?

Det blir a-kassa och socialbidrag för hela bunten efter upplösningen.

De kommer naturligtvis att blåneka till allt och Helge Fossmo har knappast hållbara bevis för de övrigas skuld.

Åklagarna som hade påtagligt bråttom med att slutföra arbetet inför den senaste rättegången, när semestern närmade sig, verkar vara ointresserade, om man ska tro tidningarna och psykologer som inte har en susning om vad som pågått och fortfarande pågår i sekten, uttalar sig på ett sätt som borde diskreditera dem professionellt.

Den som har lyssnat till vansinnespredikningarna från sektledningen, har inga problem med att acceptera de anklagelser som nu riktas mot dem av deras före detta kumpan.

Den sjuka kultur som utvecklas i religiösa sekter, gör ledaren till odiskutabel auktoritet gällande Guds vilja och då är några mord inget att hetsa upp sig för.

Lögnerna om Kristi Brud, får man förklaringar till när man läser om hur Jesus förbjuder lärjungarna att sprida sanningen om honom. En lögn för att skydda Guds utvalda talesperson på jorden, är knappast något problem för den som tror på galenskaperna.

Predikningarna upprepar gång på gång att världens undergång är nära och att endast de som tror som sektledningen, kommer till himlen.

Heder åt Rigmor Robert http://www.rigmorrobert.se/filmer.htm

Heder åt Knutbygrävlingarna http://adminknutby.forum24.se/adminknutby.html

Fortsättning följer................

fredag, september 01, 2006

Knutby. Början på slutet för sekten

I går morse kändes det att något var på gång. Den senaste tidens dialoger med Helge Fossmo, visade tydligt att han hade mycket att berätta som han tidigare tigit om och att han började bli beredd att "lägga korten på bordet".

http://www.fossmo.se/svarar.html

Drottning Kolsvart och de sju dvärgarna, är nu skräckslagna inför den sanning som sakta men obevekligt kommer att rullas upp för allmänheten.

Slut på det ljuva livet som b-kändis.
Slut på apanaget som luras av dem som hon kallar bänkutfyllnad.
Slut på drömmen om att bli superkändis.

Det som sås ska skördas!

Äntligen sade Bill
Äntligen var ordet sade Bull