lördag, september 02, 2006

Knutby. Dag två i steg två.

Ledarskiktet i Knutbysekten, ser ut att ha hamnat i en paniksituation och slår ifrån sig allt ansvar för morden, barnmisshandeln, hjärntvätten och allt annat som de beskyllts för.

Fullt begripligt! Vad skulle de annars göra? Medge allt de lastas för och se sekten implodera på tre röda sekunder? Hela deras försörjning hänger på att sektmedlemmarna fortsätter med att betala sitt tionde. Vem ur sektledningen skulle kunna få en ny anställning efter att allt avslöjats?

Det blir a-kassa och socialbidrag för hela bunten efter upplösningen.

De kommer naturligtvis att blåneka till allt och Helge Fossmo har knappast hållbara bevis för de övrigas skuld.

Åklagarna som hade påtagligt bråttom med att slutföra arbetet inför den senaste rättegången, när semestern närmade sig, verkar vara ointresserade, om man ska tro tidningarna och psykologer som inte har en susning om vad som pågått och fortfarande pågår i sekten, uttalar sig på ett sätt som borde diskreditera dem professionellt.

Den som har lyssnat till vansinnespredikningarna från sektledningen, har inga problem med att acceptera de anklagelser som nu riktas mot dem av deras före detta kumpan.

Den sjuka kultur som utvecklas i religiösa sekter, gör ledaren till odiskutabel auktoritet gällande Guds vilja och då är några mord inget att hetsa upp sig för.

Lögnerna om Kristi Brud, får man förklaringar till när man läser om hur Jesus förbjuder lärjungarna att sprida sanningen om honom. En lögn för att skydda Guds utvalda talesperson på jorden, är knappast något problem för den som tror på galenskaperna.

Predikningarna upprepar gång på gång att världens undergång är nära och att endast de som tror som sektledningen, kommer till himlen.

Heder åt Rigmor Robert http://www.rigmorrobert.se/filmer.htm

Heder åt Knutbygrävlingarna http://adminknutby.forum24.se/adminknutby.html

Fortsättning följer................

Inga kommentarer: