måndag, september 04, 2006

Knutby. Dag fyra steg två

Nu har sektledningen i Knutby börjat antyda att Helge Fossmo borde berätta hur det gick till när hans första hustru dog under mystiska omständigheter.

Sektledarinnan har till och med i teve, kallat Helge för seriemördare och psykopat.

Det är minst sagt besynnerligt att det dödsfall som sektledningen tidigare, förklarade som ett tragiskt olycksfall, nu av samma sektledning, kallas för hustrumord.

Det tyder på att sektledarna var medvetna om, och kanske medskyldiga till den tragiska händelsen. Att dölja sådant i en brottsutredning är ett allvarligt lagbrott, men de håller antagligen på att tappa fotfästet i verkligheten helt nu.

De försöker kanske skingra krutröken omkring sig själva nu när flera från församlingen, börjar tröttna på galenskaperna och berätta om besvärande detaljer rörande båda pastorsfruarnas "hemfärd"

Att dö i förtid, är på Knutbysektspråk, att "tränga sig före i kön" genom att "gå hem".

Klicka på rubriken och se hur pingstförsamlingen i Ludvika med Pastor Bo Anders Stenstrand, försiktigt försöker ta skydd nu när folkopinionsvindarna börjar öka i styrka.

Citat B.A.S. "Och det är inte Åsa Waldau som är inte huvudperson för mej. Det är församlingen som ställdes utanför all gemenskap och blev het isolerad."

Va? sade Bill
Tungomål sade Bull

Inga kommentarer: